NOE hírek

Közélet › NOE

Kollégánk nyerte a nagycsaládosok irodalmi pályázatát

21.03.17 11:38

Százharminc pályamű érkezett a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) Amit megtudtam a családomról - Családtörténetek a vírushelyzetben című szépirodalmi pályázatára - tudatta a szervezet az MTI-vel.

Gál Kinga és Hölvényi György is megkapta a NOE-díjat

20.10.29 12:55

Gál Kinga és Hölvényi György az Európai Parlamentben a magyar családok érdekében végzett munkájukkal kiérdemelték a NOE-díjat - mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke.

Megtámadták a Nagycsaládosok Országos Egyesületének szerverét

20.10.19 11:07

Az egyesület egyéb civil szervezetekkel közösen állt ki amellett, hogy a gyermekeknek jogában áll olyan nevelésben részesülni, amelynek segítségével biológiailag meghatározott férfi vagy női identitásuk kialakulhat és kiteljesedhet.

A(z) "NOE" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Durván egymásnak estek a családosok a NOE Facebook-oldalán

A családszervezetek azt javasolták Orbán Viktornak, hogy nyáron már lehessen táboroztatni, nagyon sok család ugyanis kimerült az otthoni online oktatás miatt.

Közélet

Teszt nélkül mehetnek a gyerekek az iskolába

Csütörtöktől (április 29.) teszt nélkül mehetnek a gyerekek iskolába és az oktatási intézményekbe – áll a Közegészségügyi Hivatal (Úvz) rendeletében.

Infotech

Szombaton nyitnak a gyulai kiállítóhelyek

Miután a kormányfő péntek reggeli rádió interjújában bejelentette ennek lehetőségét, szombaton kinyitnak az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. működtetésében lévő gyulai kiállítóhelyek. A kormány hétfőn véglegesítette azt a rendeletet,…

Top magyar cég

444: Soron kívül olthatják az Auchan dolgozóit

A lap szerint azok kapnak vakcinát, akik a kormányzati oldalon is regisztráltak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló