NOE hírek

Közélet › NOE

Miskolctól Alaszkáig szólt a kedvelt magyar népdal

20.04.06 17:48

A Tavaszi szél vizet áraszt című népdalt adták elő,

Aki nem támogatja a kormányt, a családosok ellen van

20.03.24 08:53

Aki a koronavírus-járvány idején nem támogatja a kormányt, az a családosok ellen van - jelentette ki Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke kedden az M1 aktuális csatornán.

Törökország a migránsokkal zsarolja az Európai Uniót

20.03.06 10:23

Teljesen nyilvánvaló, hogy Törökország a migránsokkal zsarolja az Európai Uniót - mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szombaton az M1 aktuális csatornán.

Nagy segítséget jelentenek a családvédelmi akcióterv új intézkedései

20.01.03 10:33

Nagy segítséget jelentenek a magyar családok számára a családvédelmi akcióterv januártól életbe lépett újabb intézkedései - mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke az M1 aktuális csatorna…

Noe: A családvédelmi akcióterv nagy segítséget jelent

20.01.03 10:19

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete szerint komoly hozzájárulást jelentenek a családok életéhez a kormány intézkedései, a nagyszülői gyed és a kiterjesztett személyijövedelemadó-mentesség is.

Nagycsaládosok évzárója Kecskeméten

19.12.29 15:07

270 szülő és 340 gyermek vett részt a Nagycsaládosok évzáró ünnepségén Kecskeméten.

Kecskeméten ünnepeltek a nagycsaládosok

19.12.29 10:06

Szombaton délelőtt a Hírös Agóra Kulturális Központban gyűltek össze a nagycsaládosok a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) karácsonyi ünnepségén.

Két hétvége alatt tizenegy tonna tartós élelmiszert gyűjtött a Noe

19.12.11 12:07

Az adományok egyfelől anyagi segítséget jelentenek, de azt is üzenik, hogy a kiszolgáltatottabb, sérülékenyebb családok nem maradnak egyedül.

Háromezer iskolás kapott tanszert

19.09.26 11:34

Csaknem 1300 család 3300 gyermeke kapott tanszert, iskolaszert a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és az Auchan áruházlánc közös akciójában - mondta Kardosné Gyurkó Katalin az egyesület elnöke.

Novák Katalin: Magyarországon a házasságkötés reneszánszát éli

19.09.14 14:58

Az idei év első felében a házasságkötések száma közel 8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, Magyarországon a házasságkötés a reneszánszát éli - mondta Novák Katalin Szentendrén, ahol a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE)…

A(z) "NOE" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Sosem volt még ilyen megható a Tavaszi szél vizet áraszt

Ezen felvételek közül az egyik legmeghatóbb készült el most, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete jóvoltából. A videóban a Noe tagjai az...

Közélet

Egyre nagyobb az összefogás a jelenlegi helyzetben

Az önkormányzat városért végzett munkája mellett civil szervezetek is összefogtak a rászorulók megsegítéséért. A Szeretet Háza Alapítvány önkéntesei naponta meleg ételt osztanak, bevásárolnak, szájmaszkokat varrnak.

Közélet

Felmérés: a többség szerint vissza kellene adni az önkormányzatok forrásait

Egy reprezentatív felmérés szerint a válaszadók 81 százaléka gondolja így.

Gazdaság

Polgármesteri támogatás a Paks és Környéke Mentéséért Közalapítványnak

Polgármesteri keretéből 800.000 forintot adományozott Szabó Péter a helyi mentőszolgálatnak, elkezdik az FFP3-as maszkok kiosztását az egészségügyben és szociális területen dolgozóknak, elengedi az iparűzési…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló