NOE hírek

Közélet › NOE

Gál Kinga és Hölvényi György is megkapta a NOE-díjat

20.10.29 12:55

Gál Kinga és Hölvényi György az Európai Parlamentben a magyar családok érdekében végzett munkájukkal kiérdemelték a NOE-díjat - mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke.

Megtámadták a Nagycsaládosok Országos Egyesületének szerverét

20.10.19 11:07

Az egyesület egyéb civil szervezetekkel közösen állt ki amellett, hogy a gyermekeknek jogában áll olyan nevelésben részesülni, amelynek segítségével biológiailag meghatározott férfi vagy női identitásuk kialakulhat és kiteljesedhet.

Teljesen fals képet vázolt fel a gyerekvállalási helyzetről a nagycsaládosok egyesülete

20.06.29 10:17

Folyamatosan nő a születésszám 2012 óta Magyarországon - mondta a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnökhelyettese hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Az MTI beszámolója szerint Utassy…

Sikeres a családpolitika, csökkent a természetes fogyás hazánkban

20.05.28 09:23

A kedvező demográfiai adatokból az látszik, hogy az emberek gyorsan reagáltak a kormány családügyi intézkedéseire – mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke.

A(z) "NOE" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Együttműködési megállapodást kötött a NOE és a Kopp Mária Intézet

Együttműködési megállapodást kötött a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért.

Tudomány

Jakál: Ezért lesz 2022-ben kormányváltás

Az Orbán-kormány a koronavírus-járvány alatt 100 milliárd forintot vont el az erejükön felül teljesítő önkormányzatoktól - közölte a Párbeszéd elnökségi tagja.

Közélet

Szombaton felvételiznek az Ady Endre gimnáziumban

Szombaton 10 órától írják az általános iskolások a felvételi eljárás egységes központi vizsgáit a Kaposvári Szakképzési Centrum intézményeibe. Nagyatádon a hatosztályos gimnáziumi tagozatra jelentkezőknek kell vizsgázni.

Életmód

Új Pogba és Ben Yedder a TOTY előtt – Megérkezett a TOTW#17

Pénteken indul a Team of The Year, azaz röviden a TOTY. Előtte persze kapunk egy TOTW csapatot. Azért is fontos, hogy kiket hoz a TOTW#17, mert nagyon sok csomagot nyitunk majd a hétvégén, így valószínűleg belőlük is látunk viszont.…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló