NOB hírek

Sport › NOB

Pénteken jár le a vitorlázó olimpikon önkéntes karanténje

20.04.06 09:39

A világjárvány következtében kialakult egészségügyi helyzet miatt történelmi lépésre, a 2020-as nyári játékok eltolására kényszerült a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, amire az ötkarikás játékok több mint 120 éves történetében még nem volt példa.

Tokio 2020: Bach szobakerékpáron ülve buzdít az aktivitásra

20.04.06 09:38

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke arra kért mindenkit, hogy a koronavírus-járvány idején is maradjon aktív, erős és egészséges, hogy aztán jövőre Tokióban az ellenálló képesség és a szolidaritás fesztiválját ünnepelhesse a világ.

2022-re halasztják az atlétika vb-t

20.03.30 15:25

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség 2022-ben keres új dátumot az eredetileg jövő évre tervezett eugene-i világbajnokságnak.

Kitűzték a tokiói olimpia új időpontját

20.03.30 15:16

Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia, míg a paralimpiára augusztus 24. és szeptember 5. között kerül sor – közölte hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob), a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (Ipc), a…

Nob: Érvényesek az eddig megszerzett kvóták

20.03.27 14:47

A Nob azt is közölte, hogy minden sportág az eredetileg megállapítottnak megfelelő számú indulót vonultathat majd fel a 2021-ben sorra kerülő játékokon, melyre eddig a kvóták 57 százaléka kelt el.

A(z) "NOB" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Atlétika: pénz helyett újabb orosz levél az atléták ügyében

Az orosz atlétikai szövetség (VFLA) sportolói bizottsága után Oleg Maticin orosz sportminiszter fordult levélben megértésért és támogatásért a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz (NOB) és a sportági világszövetséghez (WA), hogy a…

Sport

Változik az olimpikonok özvegyének életjáradéka

Eddig az özvegynek a járadék 50 százaléka járt, mostantól azonban a gyermekek nagykorúvá válásáig a 100 százaléka.

Ország

Kazu király megdöntené Zico csúcsát

Az 53 éves Miura Kazujosi a japán futballbajnokság legidősebb gólszerzője szeretne lenni.

Nagyvilág

Folytatja Szász-Kovács Emese

Az olimpiai bajnok párbajtőrözőnek jól jött a tokiói játékok elhalasztása.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló