NOB hírek

Sport › NOB

A NOB elnöke visszautasítja a szervezetet érő vádakat

20.04.12 10:32

Az elnök elmondta, az egyetlen gyors döntés a játékok lemondása lett volna, ezt pedig senki sem akarta a sportolók képviselői közül a közös videokonferenciákon.

Pénteken jár le a vitorlázó olimpikon önkéntes karanténje

20.04.06 09:39

A világjárvány következtében kialakult egészségügyi helyzet miatt történelmi lépésre, a 2020-as nyári játékok eltolására kényszerült a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, amire az ötkarikás játékok több mint 120 éves történetében még nem volt példa.

Tokio 2020: Bach szobakerékpáron ülve buzdít az aktivitásra

20.04.06 09:38

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke arra kért mindenkit, hogy a koronavírus-járvány idején is maradjon aktív, erős és egészséges, hogy aztán jövőre Tokióban az ellenálló képesség és a szolidaritás fesztiválját ünnepelhesse a világ.

A Nob nem tudja mekkora többletköltséggel kell számolni

20.04.03 09:07

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) egyelőre nem összegezte, mekkora többletköltséggel kell számolni a tokiói játékok elhalasztása miatt.

Új időpontot keresnek a 2021-es vizes vb-nek

20.03.30 15:25

Eredetileg 2021. július 16. és augusztus 1. között tartották volna fukuokai világbajnokságot, az olimpia azonban közbeszólt.

Kitűzték a tokiói olimpia új időpontját

20.03.30 15:16

Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia, míg a paralimpiára augusztus 24. és szeptember 5. között kerül sor – közölte hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob), a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (Ipc), a…

A(z) "NOB" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Nob: folyamatos egyeztetések a járvány kezeléséről

A nyári teljes ülés előtt kétszer, közvetlenül utána pedig egyszer tanácskozik majd a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) vezető testülete.

Sport

Tokió 2020: Biles ismét edz, az olimpia a célja

Ezen a héten visszatért a tornacsarnokba a négyszeres olimpiai bajnok Simone Biles, akinek korábbi bizonytalansága szinte teljesen elmúlt és készen áll arra, hogy felkészüljön a jövő évre halasztott tokiói nyári játékokra.

Ország

A Toyota idén is elképesztő összegeket költ fejlesztésre

Közismert, hogy a világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójaként ismert Toyota még az autóiparban is kimagasló összeget fordít éves szinten a kutatási és fejlesztési költségekre, nem véletlen, hogy rendre a Lexus prémium…

Nagyvilág

Tokió 2020: Biles ismét edz, az olimpia a célja

Ezen a héten visszatért a tornacsarnokba a négyszeres olimpiai bajnok Simone Biles, akinek korábbi bizonytalansága szinte teljesen elmúlt és készen áll arra, hogy felkészüljön a jövő évre halasztott tokiói nyári játékokra.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló