NNG hírek

Márka › NNG

Leépítés jön az NNG-nél

20.04.09 12:34

Csoportos létszámleépítésről döntött az autós navigációs és kibervédelmi megoldásokat fejlesztő NNG – írja az Index. A cég elbocsátja alkalmazottai ötödét, több mint 100 főt.

Csoportos leépítés az NNG-nél

20.04.09 11:32

Csoportos létszámcsökkentést jelentett be az autós navigációs és kibervédelmi megoldásokat fejlesztő NNG. A döntés társaság alkalmazottjainak 20 százalékát érinti, ami több mint száz főt jelent - számolt be az Index.

Az NNG autóipari szoftverházzá alakul

20.02.10 15:15

Az NNG a mobilitási piac egyre gyorsuló változásaira felkészülve átszervezi erőforrásait hatékonyságának megőrzése érdekében.

Elektromos autókhoz fejleszt navigációt az NNG

20.01.24 10:19

Felhőalapú elemző-támogató rendszeren dolgoznak a cég kutató-fejlesztő szakemberei.

Navigációs elektromos autókhoz

20.01.21 10:47

Felhőalapú elemző-támogató navigációs rendszert dolgoznak ki.

Új vezető érkezik az NNG-hez

19.07.30 09:48

A marketing-kommunikációs igazgatói pozíciót szeptembertől Ludvig Orsolya, a Mercedes Benz kecskeméti gyárának eddigi kommunikációs vezetője tölti be a globális autóipari szoftverfejlesztő cégnél A számos nemzetközi nagyvállalatnál tapasztalatot…

Új marketingkommunikációs igazgató az NNG élén

19.07.26 11:24

A Mercedes Benz kecskeméti gyárának volt kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója lesz az NNG új marketingkommunikációs igazgatója.

Nemcsak képzést, de fizetést is ad a tanfolyam

19.06.20 10:26

Az NNG olyan képzési- és karrierprogramot indít, ahol a kiválasztott jelentkezők a képzés első napjától kezdve fizetést kapnak a cégnél.

Utazási láncok, önvezető busz és elektromos roller lehet a jövő Szegeden

19.05.31 12:46

Az NNG volt a szervezője és a házigazdája annak a csütörtöki szegedi eseménynek, amely az Okos Város témakörben foglalkozott a jövővel, benne egyebek között Szeged közlekedésével is.

A(z) "NNG" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

A koronavírus járvány miatt leépítésbe kezd az NNG

Az autós infotainment rendszereket fejlesztő vállalat több mint száz alkalmazottjától búcsúzik el.

Infotech

A gamerek álma lehet az Alienware 360 Hz-es monitora

A Dell a gamerek számára kedveskedett egy új Alienware monitorral.  Ez 360 Hz-es képfrissítésre alkalmas, 24,5 hüvelykes, 1080p-s IPS-panelt kapott. Az AW2521HF így az e-sportok szerelmeseinek lehet ideális. A monitor ráadásul…

Ország

Betörtek a császári palotába Japánban, de nem akárhogy

Letartóztattak egy férfit hétfőn Tokióban, aki a vizesárkot átúszva, majd az ablakon átmászva illetéktelenül behatolt a palota látogatók elől elzárt kertjébe - közölte a japán rendőrség.

Infotech

Továbbra is 13 megbetegedést tartanak nyilván Heves megyében

A koronavirus.gov.hu május 25-i közlése szerint szűkebb hazánk területén a koronavírusos megbetegedések száma 13. A tájékoztató oldalon közölt térkép a mindenkori megbetegedések számát mutatja.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló