NKA hírek

Közélet › NKA

Varga Judit: Megvédjük a rezsicsökkentést

21.05.11 16:16

A rezsicsökkentésről és az oltás fontosságáról is volt szó az uniós tagállamok általános ügyekért felelős minisztereinek brüsszeli tanácsülésén, aminek eredményeit Varga Judit Facebook-oldalán közölte.

Csalódást keltett a Richter gyorsjelentése

21.05.10 08:28

Minden soron alulmúlta a konszenzust a gyorsjelentés, éves alapon is visszaestek a fontos eredményszámok, s romlottak a profitmarzsok. De a Vraylar a vártnál jobban szerepelt az amerikai piacon.

NKA-koncertek az A38 Hajón: már megnézhetjük a sorozat első felvételeit

21.05.01 11:50

Az NKA Könnyűzene Kollégiuma tavaly év végén hirdetett pályázatot a koncertsorozat megrendezésére és nyilvános terjesztésére. A könnyűzenei műfajba tartozó koncertek felvételeire az A38 Hajón került sor, amelyek már a nagyközönség számára is…

Hiller István elmondta, mit terveznek az oktatásban a kormányváltás után

21.04.30 19:13

A Fidesz-kormány az elmúlt 11 évben - csak úgy, mint sok minden mást, az oktatást is tönkretette. Most éppen az egyetemeket foglalták el.

A Fudan nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot

21.04.30 16:52

A magyar titkosszolgálatoknak tenniük kell a dolgukat, a legmagasabb szakmai elvárások szerint, hogy mi nyugodtan alhassunk.

A(z) "NKA" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Összehangolt akció az illegális hulladéklerakás felszámolása érdekében

Az esztergomi rendőrök társszervekkel tartottak ellenőrzéseket az illegális hulladéklerakás felszámolása érdekében. Egy esetben eljárást is indítottak a rendőrök. Az Esztergomi Rendőrkapitányság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal,…

Gazdaság

Járványhelyzet pozitív szemüvegen keresztül – Szavazz te is!

A Pte által kiírt pályázaton több mint kétszáz fotó mutatja meg a járványhelyzet pozitív élményeit.

Kultúra és szórakozás

Fábián Juli emlékét idézi meg új lemezén a Konyha

Tavaly ünnepelte volna a 10. születésnapját a Konyha zenekar, azonban az eklektikus hangzásáról ismert poptrió koncert helyett új albummal tette emlékezetessé a jubileumot, melyről a Petőfi TV Én vagyok itt című…

Tudomány

A Burberry kezd kilábalni a járvány okozta mélypontról

A Burberry legfrissebb adatai azt mutatják, hogy a luxus ruházati és kiegészítő termékeket forgalmazó brit cég kezd kilábalni a pandémia okozta mélypontról, amihez jelentősen hozzájárult az ázsiai és az amerikai kereslet bővülése.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló