Nissan hírek

Autós › Nissan

Meghosszabbították a Nissan volt elnökének előzetes letartóztatását

18.12.31 11:44

Tíz nappal meghosszabbította egy tokiói bíróság hétfőn Carlos Ghosn, a Nissan Motor volt elnökének előzetes letartóztatását, aki így legalább január 11-ig őrizetben marad.

Magyar szakik munkája, amitől leesik az állad

18.12.26 15:05

Így sokkal jobban megnézhető a második generációs Nissan Leaf felépítése. Profi munkát végeztek a flexes beavatkozók, hiszen az autó működőképes maradt.

Bővül a Nissan autógyára Budapesten

18.12.19 04:08

Bővíti egyetlen európai üzleti, pénzügyi szolgáltató központját a Nissan japán autógyár Budapesten; a világ egyik leginnovatívabb autóipari vállalatának beruházását Magyarország jelentős regionális versenyben nyerte el - mondta Szijjártó Péter…

Egyelőre nincs új elnöke a Nissannak

18.12.17 13:52

Egyelőre nem nevez meg új elnököt a Nissan Motor Co. a cég élére - erről döntött a társaság felügyelőbizottsága hétfői ülésén.

Verstappen reálisan látja a Honda helyzetét

18.12.11 07:58

A Red Bull holland pilótája pontosan tudja, hogy türelmesnek kell lenniük új motorszállítójukkal, különösen az első évben. Nem számít áttörésre 2019-ben, de később kifizetődik a türelem.

A japán „hóhér” és a mohó cégvezér, vádat emeltek az autóipar Carlos királya ellen Tokióban

18.12.10 13:31

22 napi előzetes után vádat emelt az ügyészség Japánban Carlos Ghosn és jobbkeze, Greg Kelly ellen, adócsalás miatt. Két időszakot is problematikusnak tart az ügyészség: az első a 2011-2015-ös periódust érinti, a második pedig a 2018-ban zárult három…

320 milliós csodaautót épít a Nissan

18.12.07 16:43

Gyártásba kerül a Nissan egyedi álomautója: a GT-R ötvenedik évfordulójára megálmodott Italdesign-alkotás nem marad tanulmány, ötven példányban készül, és egy vagyonba kerül.

Hétfőn emelnek vádat a bukott Nissan-vezér ellen

18.12.07 11:55

Hétfőn emel vádat az ügyészség pénzügyi vétségek elkövetése miatt a Nissan volt elnöke, Carlos Ghosn ellen.

326 lóerős a Nissan legújabb villanyautója

18.12.02 15:22

Megkettőzte villany-versenyautója teljesítményét a Nissan, a Leaf Nismo RC új szériája 3,4 mp alatt gyorsul 100 km/órára.

A(z) "Nissan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Újjászületett a Nissan JUKE

Erőteljesebb személyiségével, nagyobb teljesítményével és újszerű technológiáival új alapokra helyezi a kompakt crossover kategóriát  

Ország

Japán tévéreklámban szerepeltek a Szombathelyi Kötélugró Klub tagjai

Spamnek hitték a japánok felkérését... De most szombathelyi képeket láthatnak és szombathelyi zenét hallhatnak a japánok.

Autós

Ötödik elem? Új Renault Clio menetpróba

Saját legnépszerűbb modelljét, Európa kedvenc kisautóját léptette következő generációjába a Renault. A Clio úgy lett minden eddiginél nagyautósabb, hogy mérete egy hajszálnyit csökkent is.

Nagyvilág

A Raffica Team idén négyszer állhatott a dobogó legfelső fokára

Király Zsoltnak és csapatának ugyanabban az évben mind a négy nagy európai tókerülő versenyen sikerült győzniük. 2019-ben a genfi-tavi Bol d’Oron, a boden-tavi Rund umon, a balatoni Kékszalagon és az olasz Centomiglián is…

 

Kategória ajánló