Nissan hírek

Autós › Nissan

Jön az új Nissan X-Trail, de először Rogue néven mutatkozott be

20.06.16 08:41

A várakozások helyesnek bizonyultak, a Nissan bemutatta az új, közepes méretű SUV modelljét. A márka elsősorban az amerikai piacra koncentrál, (ne feledjük, az ott Rogue-nak hívott típus a kategóriájának harmadik legnépszerűbb képviselője) ezért…

Az MKB-Euroleasing lett a Nissan hazai importőrének kizárólagos finanszírozó partnere

20.06.09 14:55

Kizárólagos finanszírozói együttműködést írt alá az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. és a NISSAN hivatalos magyarországi importőre, a Grand Automotive Central Europe Kft.

Nagyot lépett a magyar Nissan

20.06.06 09:52

A világ legnagyobb példányzsámban eladott villanyautóját, a Leafet fogalmazó Nissan a 2,5 millió állami támogatáshoz további 1,8 milliót ad. Így 8,2 millióért elvihető az autó.

Átalakuló Renault–Nissan–Mitsubishi szövetség

20.05.28 17:37

Mindhárom autógyártó egy-egy kiválasztott piaci régiójára összpontosít a jövőben, a másik kettő pedig a keze alá dolgozik Átszervezi együttműködését a Renault–Nissan–Mitsubishi-szövetség: a “leader-follower” modellen alapuló új együttműködési…

Nincs mit tenni, megpecsételődött a barcelonai Nissan sorsa

20.05.28 13:49

Pár hete röppent fel a hír, mely szerint a japán gyártó lehet, hogy bezárja katalán gyárát. Hivatalos bejelentést még nem tett a Nissan, de úgy néz ki, eldőlt a kérdés.

Nem járna jól a barcelonai gyára bezárásával a Nissan

20.05.28 10:26

A spanyol kormány úgy véli, hogy a japán autógyártónak többe kerülne az országban található üzemének bezárása, mintha megtartaná azt.

Renault-Nissan-Mitsubishi: új stratégiával a túlélésért

20.05.27 10:14

Átszervezi együttműködését a Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség: az új stratégia alapján mindegyik autógyár a saját erősségét jelentő területeken veszi át a vezetést, a másik két vállalat pedig a keze alá dolgozik.

A(z) "Nissan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Tovább mélyül a Nissan válsága, csökkentik a gyártási kapacitást

Ha ez így megy tovább a Nissan két év múlva már nem is fog létezni, mondta az egyik részvényes a vállalat hétfői közgyűlésén.

Ország

Jövőre is kétséges az olimpia megrendezése

Szkeptikus a rúdugrás 2013-as világbajnoka. A férfi rúdugrás 2013-as világbajnoka, a német Raphael Holzdeppe kételkedik abban, hogy jövőre megrendezhető lesz a tokiói olimpia. Úgy véli, akkor lehetne megtartani a…

Autós

Kijavítaná az elégtelent Vettel a Stájer Nagydíjon

Forma–1. Nem vár a Magyar Nagydíjig a Ferrari, már a hétvégén kipróbálja az új fejlesztéseket Spielbergben – A Renault bejelentette Fernando Alonso visszatérését.

Autós

A Mitsubishi is felhagy az LCD kijelzők gyártásával

A vállalat a változó gazdasági körülményekkel igazolja a döntést.

 

Kategória ajánló