Nick Cave hírek

Ismert személy › Nick Cave

Nick Cave váratlanul kiadott egy új albumot

21.02.26 10:34

Nagy divatja van mostanában ennek az előzetes bejelentés nélkül megjelenő album dolognak. Mint ahogyan arról korábban mi is írtunk, Nick Cave egy rajongó kérdésére elárulta, hogy éppen dolgoznak Warren Ellis gitárossal a stúdióban egy új…

Most nyerhetsz egy halom klassz zenészrelikviát

20.12.01 18:49

Jótékonysági pénzgyűjtést szerveztek Nagy-Britanniában a zeneipari dolgozók megsegítésére. Ha támogatod a segélyszervezetet pénzzel, akár Liam Gallagher vagy Nick Cave aláírt gitárját is megnyerheted!

A hazai mozikban Nick Cave új koncertfilmje

20.11.03 11:22

November 5-től, a világpremierrel egy időben érkezik országszerte a mozikba Nick Cave új koncertfilmje, az Idiot Prayer, amelyben az ausztrál dalszerző-énekes zongorán kísérve, szólóban adja elő dalait.

Fantasztikus digitális koncerten varázsolja el közönségét Nick Cave

20.07.19 09:25

Nick Cave, egy zongora, és a híres londoni Alexandra Palace, senki és semmi más. Ez látható azon a júniusban készült, Idiot Prayer című koncertfelvételen, aminek az online bemutatójára július 23-án kerül sor. A járványhelyzet teremtette új realitásokhoz…

Megvan a Satriani-koncert új dátuma

20.04.19 10:37

Joe Satriani átütemezte európai turnéját 2021 tavaszára, így a magyarországi koncertre idén nyár helyett 2021. május 16-án kerül sor a Barba Negra Track színpadán. A korábban megváltott jegyek változatlanul érvényesek.

A(z) "Nick Cave" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Nick Cave váratlanul kiadott egy új albumot

Nagy divatja van mostanában ennek az előzetes bejelentés nélkül megjelenő album dolognak. Mint ahogyan arról korábban mi is írtunk, Nick Cave egy rajongó kérdésére elárulta, hogy éppen dolgoznak Warren Ellis gitárossal a…

Kultúra és szórakozás

Iron Maiden – Elhalasztották a júniusi Aréna koncertet

Ahogy várható volt, elhalasztották az Iron Maiden nyári turnéját is 2022-re. A tárgyalások még folynak az új budapesti dátumról.

Kultúra és szórakozás

Oscar-jelölt kisfilmmel érkezik a Friss Hús nemzetközi programja

A rövidfilmszemlét május 27. és június 2. között rendezik meg a Toldi moziban és további szabadtéri helyszíneken. 27 nemzetközi filmet vetítenek majd.

Esemény

Hogyan döntsük el, hogy mennyit költsünk új nyári gumiabroncsokra?

A tavasz és a melegebb idő eljövetele sok autótulajdonos számára a téli gumiabroncsok nyárira való cseréjét jelenti. Közülük is sokan szembesülnek ilyenkor a ténnyel, hogy a nyári gumik már nincsenek használható állapotban,…

 

Kategória ajánló