Nézőpont Intézet hírek

Közélet › Nézőpont Intézet

Nézőpont Intézet: Nincs főpolgármester-váltó hangulat

19.09.16 10:52

A jelenlegi állás szerint Tarlós jobb eredményt is elérhet, mint 2014-ben, amikor 49 százalékot szerzett.

Önkormányzati választás: ezt méri Budapesten a kormány közvéleménykutatója

19.09.16 06:37

Nincs főpolgármester-váltó hangulat Budapesten: Tarlós István egy hónappal az önkormányzati választások előtt változatlanul őrzi vezető helyét 50 százalékkal, Karácsony Gergely támogatottsága 42 százalék – állapította meg a Nézőpont Intézet…

A magyar érdekérvényesítés soha nem működött olyan jól, mint most az EU-ban

19.09.11 12:43

Soha nem működött olyan jól a magyar érdekérvényesítés az Európai Unióban, mint most - mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Magyarország is érezheti a vízválságot

19.09.11 10:19

Magyarország ivóvízkészletei bőségesek, de jelentős területeit fenyegeti szárazság, mezőgazdasága és környezetgazdálkodása helyenként már most vízhiánnyal küzd – mondta a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) környezeti fenntarthatósági…

Közvélemény-kutatás: "A baloldali ellenzéki szimpatizánsok is inkább Tarlós győzelmére számítanak"

19.09.09 09:13

Tarlós István nemcsak vezet a főpolgármesterségért folyó versenyben (a biztos szavazók 52 százaléka támogatja), de sokkal esélyesebbnek is tartják kihívóinál – írja a Nézőpont Intézet szombaton zárult fővárosi kutatásával kapcsolatosan.

Egyre többen próbáltak meg élni a családvédelmi akcióterv lehetőségeivel

19.09.08 23:10

A népességfogyás nem a múlt, hanem a jelen és a jövő problémája, amire minden felelős politikai vezetésnek valamilyen módon reflektálnia kell - mondta a Nézőpont intézet elemzője az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Több mint hárommillióan támogatják a Fidesz–KDNP-t

19.09.04 07:06

Őrzi masszív többségét a Fidesz—KDNP, a polgári oldal a leadott szavazatok 53 százalékát szerezné meg egy aktuális választáson — derült ki a Nézőpont Intézet friss kutatásából.

A(z) "Nézőpont Intézet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A házszabály módosítása nem érinti az ellenzéki képviselők szólásszabadságát

A Nézőpont Intézet elemzője szerint szükséges volt a törvénymódosítás, mivel tavaly december óta az ellenzéki képviselők botránypolitizálást próbálnak megvalósítani az Országgyűlésben.

Politikus

Csicska Áder tovább csicskult

Már már azt hihettük, hogy Jánosunknak megjött az esze, de tévedtünk. Nem véletlenül és nem hiába küldött vissza egy elfogadott törvényjavaslatot. A Fidesz egyszerűen elbaszta a szavazást! Úgy tűnik, korrigálhatja a Fidesz-frakció azt a…

Politikus

Cseri: A mai közmeghallgatás egy politikai akció lesz, ahol a Tram-train beruházást támadja Márki-Zay

"A polgármester ez elmúlt közel két évben egyértelművé tette, hogy a Tram-train beruházás számára csak egy politikai ügy, amit lehet ütni-verni, örökké támadja" - mondta Cseri Tamás, a Fidesz-KDNP képviselője a közgyűlést követő…

Politikus

Két újpesti MSZP-s átült a DK-ba

Ezzel a szocialistáknak egyetlen képviselőjük maradt a testületben.

 

Kategória ajánló