Népszavazás hírek

Közélet › Népszavazás

Horvát Csaba népszavazást kezdeményezne a Városligetről

20.10.01 06:58

Az Mszp zuglói polgármestere bejelentette, kész fővárosi népszavazást kezdeményezni, ha a kormány nem vonja vissza azon határozatát, amely továbbra is építési telekként és nem zöldfelületként tekint a Városligetre.

Nyolcszoros a különbség a magyar és a svájci minimálbér között

20.09.30 07:43

Genfben vasárnap népszavazáson fogadták el a 23 frankos, azaz majdnem 7800 forintos óránkénti minimális keresetet. Ez heti 41 órás munkaidővel számolva 4086 frankos, azaz 1,386 millió forintos havi fizetést jelent. Igaz, a megélhetési költségek is…

Kunhalmi Ágnes és az MSZP demokráciaőrök jelentkezését várja

20.09.28 13:41

Videó! Kunhalmi Ágnes elmondta: az MSZP várja minden olyan demokrata jelentkezését, aki demokráciaőrként védeni akarja a 2022-es választások tisztaságát.

Közel ötven koronavírus-fertőzött kért mozgóurnát Háromszéken

20.09.27 17:23

Kovászna megyében több mint ezernyolcszázan kértek mozgóurnát, hogy otthonukban adhassák le a szavazatukat a helyhatósági választásokon. Negyvennyolcan közülük koronavírussal fertőzöttek.

Több rendellenességet is jelentettek Maros megyéből

20.09.27 17:23

Több rendellenességet is jelentettek már a nap folyamán Maros megyei választókörzetekből. A választópolgárok több helyen a kelleténél több szavazólapot kaptak kézbe, illetve volt, ahol hiányzott a kontroll pecsét a szavazólapról.

Svájcban népszavazáson döntik el, hogy korlátozzák-e az uniós állampolgárok munkavállalását

20.09.27 09:16

Megkezdődött vasárnap reggel Svájcban az a népszavazás, amelyen az egyik kérdés az, hogy korlátozzák-e az alpesi országban az európai uniós állampolgárok letelepedését és munkavállalását. A választóhelyiségek 12 órakor zárnak.

A(z) "Népszavazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Nyugat-Szahara - Népszavazás hozhatna nyugalmat a konfliktusban

A függetlenségről szóló népszavazással, és annak eredményének tiszteletben tartásával lehetne megoldani a nyugat-szaharai konfliktust - mondta az Óbudai Egyetem Biztonságtudományi Doktori Iskolájának docense az M1 aktuális…

Közélet

Pikó a budapesti általános tesztelésről: ennek így semmi értelme

Bohózatba illő lenne, ha nem emberéletek ezrei múlnának a kormány intézkedésein, mondta a polgármester. „Káosz, kérdőjelek, kapkodás: így néz ki a kormányzati „általános” tesztelés Budapest kerületeiben” – írja Pikó András…

Politikus

A Parlament Honvédelmi- és Rendészeti Bizottsága kezdeményezi az Operatív Törzs meghallgatását

Vadai Ágnes, a Honvédelmi- és Rendészeti Bizottság alelnöke, Lukács László, a bizottság jobbikos alelnöke és Harangozó Tamás MSZP-s bizottsági tag kezdeményezték, hogy a Bizottság a jövő hét folyamán hallgassa meg az…

 

Kategória ajánló