Népszavazás hírek

Közélet › Népszavazás

Érik a bombameglepetés: mégsem lesz brexit?

18.09.28 11:48

Tarthatnak-e az Egyesült Királyságban újabb népszavazást a brexitről, amelyen akár az EU-ban maradás mellett dönthetnek a britek? Ez lenne a kint élő, dolgozó magyaroknak a legjobb, a válasz nagyon bizonytalan.

Bojkottálja a szavazást Ivanov macedón elnök

18.09.25 23:39

Nem vesz részt a Macedónia nevének megváltoztatására rendezett népszavazáson szeptember 30-án a balkáni ország köztársasági elnöke.

Történelmi jelentőségű a macedón népszavazás

18.09.25 08:54

Legutóbb huszonhét éve volt akkora tétje népszavazásnak Macedóniában, mint most, hiszen 1991-ben a macedónok arról határoztak, hogy függetlenné váljanak-e Jugoszláviától, vasárnap pedig azért járulnak az urnák elé, hogy a nyugat-balkáni…

A családról szóló népszavazáson való részvételre és igennel való szavazásra buzdít az udvarhelyszéki RMDSZ

18.09.24 20:15

A székelységet megtartó keresztény értékekre alapozva buzdít voksolásra az udvarhelyszéki RMDSZ az október 6–7-én tartandó népszavazáson, amelyen a család fogalmáról dönthetnek a részvevők. A tervezett alaptörvény-módosítás elfogadását…

Brexit: új népszavazás vagy teljes káosz jön?

18.09.24 15:19

Zsákutcába jutottak a brexitről folyó tárgyalások, Theresa May pozíciója megingott, egy friss javaslatból pedig kiderül: a brexittel a magyarok igen rosszul járhatnak.

Újabb fordulat: az EU-ban maradásra is lehetne voksolni a második Brexit-népszavazáson

18.09.24 14:49

Hétfőre még csak az dőlt el, hogy a legnagyobb brit ellenzéki párt, a Munkáspárt, beállna egy második Brexit-népszavazás szorgalmazása mögé, mára pedig a tegnapi üzenetekkel ellentétben már az is kiderült: akár az EU-ban maradást...

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

18.09.23 17:42

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Tudni akarják a svájciak, mit etetnek meg velük

18.09.23 17:01

A fenntartható és etikus élelmiszertermelésről tartanak vasárnap népszavazást Svájcban, s közben arról is döntenek, hogy megemeljék-e az élelmiszerimport vámterheit. A svájciak azt is tudni akarják, pontosan mit esznek meg.

Az EMNP igen szavazatra buzdít a népszavazáson

18.09.23 16:42

Az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) országos elnöksége azt javasolja az erdélyi magyar választópolgároknak, hogy vegyenek részt az október 6-7-i népszavazáson és szavazzanak igennel.

A(z) "Népszavazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Sturgeon: A függetlenség a skótok ügye marad

Skócia első minisztere finoman érzékeltette: a királynőnek nem kellene hagynia magát bevonni a Skócia függetlenségéről szóló jövőbeni népszavazás ügyébe

Közélet

A Fidesz elcsalja a választást

Kedves Barátom! Ahogy lassan minden választás előtt, most is felmerült, hogy nincs minden rendben a választási szoftverrel: a hétvégén a jelöltnyilvántartásban lépett fel egy fejlesztési hiba az Nvi szerint. Nem tudom,…

Közélet

A Kúriának kell eldöntenie, hogy Gulyás kampányolt-e Karácsony ellen

A Nemzeti Választási Bizottság szerint a miniszter munkaköréhez tartozik, hogy forrásmegvonással fenyegetőzzön. Karácsony Gergely nem hagyja annyiban.

Politikus

Fidesz: A bevándorláspártiak mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát

Magyarország betelepítési kvótát nem, csak hazaszállítási kvótát tud támogatni.

 

Kategória ajánló