Népszavazás hírek

Közélet › Népszavazás

Harminc éve tartották a „négyigenes” népszavazást

19.11.26 11:28

A Munkásőrségről, az Mszmp vagyonelszámolásáról, a munkahelyi pártszervezetekről és az államfőválasztás módjáról szavaztak a polgárok.

Új ország lehet a világ egyik legnagyobb rézbányájának szigetéből

19.11.24 15:55

Bougainville egy szegény sziget Pápua Új-Guineában. Most népszavazáson dönthetnek: a tét pedig a függetlenség mellett egy dollármilliárdos üzlet sorsa.

Kelemen Hunor: A várt eredmény született az elnökválasztáson

19.11.24 07:24

A felmérések szerint Klaus Johannis jelenlegi elnök, a jobbközép Nemzeti Liberális Párt (Pnl) jelöltje a szavazatok mintegy kétharmadát szerezte meg.

Corbyn semleges lenne kormányfőként a brexit ügyében

19.11.23 08:10

Régóta várják, hogy a Munkáspárt vezetője megmondja, mit gondol a kilépésről. Az újabb népszavazást megengedné, de nem kampányolna.

Boris már nagyon brexitelne, Corbyn népszavazást akar

19.11.22 21:33

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint azért kellett kiírni a decemberben esedékes előre hozott választást, mert az eddigi parlament megakadályozta a brit EU-tagság megszűnéséről hozott népszavazási döntés végrehajtását.

A Kúria dönt az Országos Roma Önkormányzat(ORÖ) kifogásáról

19.11.22 15:01

A Kúria három napon belül dönt a roma szervezetek kifogásáról, amit a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) ellen nyújtottak be, amiért az NVB elnöke december 3-ára hívta össze az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) alakuló ülését.

Király Zsolt immár a magyar közösségi összefogás sikerét is veszélyezteti

19.11.22 09:25

Emóció: általában ez a legfontosabb dolog, ami a jó választási eredményhez szükséges. Az a párt, mely képes pozitív emóciót kiváltani a választópolgárokból, reménnyel indulhat.

A kormány csökkentené az uniós gazdasági lassulás negatív hatásait

19.11.21 15:26

Gulyás Gergely a Kormányinfón azt is leszögezte, hogy a magyar kormány sok kompromisszumot kötött, de a bevándorlás kérdésében nincs megalkuvás.

A(z) "Népszavazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Polgármestert választanak vasárnap a Pest megyei Inárcson

Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Pest megyei Inárcson, ahol múlt év októberében szavazategyenlőség miatt eredménytelen volt a választás – derül ki a Nemzeti Választási Iroda adataiból.

Közélet

Polgármestert választanak vasárnap a Pest megyei Inárcson

Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Pest megyei Inárcson, ahol múlt év októberében szavazategyenlőség miatt eredménytelen volt a választás – derül ki a Nemzeti Választási Iroda adataiból.

Politikus

olkt.hu: A nap legfontosabb hírei röviden (89. rész)

1. Magyar György elkapta Völner Pál államtitkár grabancát – kemény írást tett közzé az ügyvéd 2. A cigányság ellen hangolja a magyarokat a Fidesz 3. Áder János nekiment Orbán Viktornak – repedezik az egység 4. Most a cigányság…

 

Kategória ajánló