Népszavazás hírek

Közélet › Népszavazás

Addig trükközött a PSD, hogy nem volt ki megszavazza a korrupt politikusok elleni USR-s kezdeményezést

20.11.11 16:37

Két fontos téma is napirendre került (volna) ma a szenátusban: az egyik a választások esetleges elhalasztásáról, a másik az USR Büntetőügyesek nélküli közéletet! elnevezésű kezdeményezéséről szólt. Csakhogy a kvórumhoz szükséges 68…

Megmaradnak a tatai Öreg-tó megmentésére gyűjtött aláírások

20.11.10 19:46

Az Országgyűlés döntött: nem kell megsemmisíteni az íveket, azok a veszélyhelyzet után a népszavazás kiíráshoz felhasználhatók.

A koronavírus miatt újabb korlátozások jönnek

20.11.06 09:19

Megkezdi a Parlament az új felhatalmazási törvény tárgyalását. A veszélyhelyzet alatt nem lehet időközi választást tartani, és népszavazást sem lehet kezdeményezni.

Egy amerikai állam legalizálta a hallucinogén gombákat

20.11.04 10:34

Oregonban legalizálták a hallucinogén gombák orvosi használatát. A kérdésről népszavazás döntött: 1,8 millió szavazat 56,12%-a voksolt a legalizációra.

4 237 165 391 forintról dönthetnénk közvetlenül a Szabad Városok népszavazásával

20.11.03 21:34

A Karácsony Gergely vezette Szabad Városok Szövetsége által felvetett népszavazási kezdeményezés során ugyanis közel 1250 milliárd forint elköltésébe szólhatnának bele a települések közvetlenül.

3,5 milliárdról dönthetne Esztergom a Szabad Városok népszavazásával

20.11.03 21:34

Közel 1250 milliárd forint elköltésébe szólhatnánk bele közvetlenül akkor, ha csatlakozunk a Karácsony Gergely kezdeményezéséhez.

A(z) "Népszavazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Előre hozott választásokat kezdeményez a legerősebb szlovák ellenzéki párt

Előrehozott választások kiírását célzó népszavazást kezdeményez, és e célból a pozsonyi törvényhozás rendkívüli ülését indítványozza a szlovák parlament legerősebb ellenzéki pártja, az Irány- Szociáldemokrácia (Smer-SD) -…

Közélet

Pikó a budapesti általános tesztelésről: ennek így semmi értelme

Bohózatba illő lenne, ha nem emberéletek ezrei múlnának a kormány intézkedésein, mondta a polgármester. „Káosz, kérdőjelek, kapkodás: így néz ki a kormányzati „általános” tesztelés Budapest kerületeiben” – írja Pikó András…

Politikus

Tragédia: 65 éves korában elhunyt az MSZP-s politikus

65 éves korában elhunyt Dr. Barrel Zoltán, az MSZP káposztásmegyeri önkormányzati képviselője – tudatta a párt közösségi oldalán.

 

Kategória ajánló