Népszavazás hírek

Közélet › Népszavazás

Megemlékezés

19.12.05 20:15

Ki kell állni a keresztény, polgári értékek mellett - erről beszélt Huth Gergely, a Pesti Srácok.hu főszerkesztője Pécsen.

Semmi sem volt drága

19.12.05 18:58

A kettős állampolgárságról szóló népszavazás kampányát 2004 őszén kezdettől felfokozott érzelmek, indulatok jellemezték.

„Zöld népszavazást” kezdeményez az LMP

19.12.01 13:28

A klímavészhelyzettel kapcsolatos az LMP társelnöke által a napokban kezdeményezett zöld népszavazás első kérdése.

Egy szimbolikus erejű népszavazás

19.11.30 14:37

Egy teljes emberöltő, azaz kereken harminc év telt el a rendszerváltás egyik leginkább átélhető eseménye, az 1989. november 26-án rendezett négyigenes népszavazás óta.

Kettészakad Velence?

19.11.30 09:49

Holnap népszavazást tartanak Velencében arról, hogy az Unesco világörökségének részét képező városrész leváljon-e a szárazföldi Mestréről, amellyel 1926 óta közös települést alkot.

Karácsonyék megmérték: Az atlétikai vb mellett a budapestiek többsége

19.11.27 23:13

Szinte mindenki hallott arról, hogy Budapest elnyerte az atlétikai világbajnokság rendezési jogát, 61 százalék örül ennek a hírnek, 27 százalék viszont nem.

Atlétika VB: Januárban indulhat a népszavazási aláírásgyűjtés

19.11.27 23:04

Csomagban érdemes kezelni az atlétika sportarénával szemben támasztott feltételeket. Ha pedig csak az egyik nem teljesülne, akkor januárban elindulhat az aláírásgyűjtés arról, hogy szeretnének-e az emberek világbajnokságot rendezni – erről beszélt…

A(z) "Népszavazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

"Ellökte őket az anyaállam" - a 2004-es népszavazásra emlékezik dalban Bacsó Mátyás

A napokban jelent meg Bacsó Mátyás ’Szülőföldem’ c. dala. A 2004. december 5-i  szomorú emlékű népszavazásra reagálva íródott szerzemény azt fejezte ki, amit az egész határontúli magyar közösség akkor érzett: “Ellökte…

Közélet

Az elmaradt települési időközi választások többségét már kitűzték

A koronavírus-járvány miatt elmaradt települési időközi választások többségét már kitűzték az illetékes helyi választási bizottságok - derül ki a Nemzeti Választási Iroda összesítéséből.

Közélet

Nem hitelesítette az LMP környezetvédelmi népszavazási kezdeményezéseit az NVB

A kérdések közül kettőt Schmuck Erzsébet, négyet pedig Kendernay János nyújtott be.

Politikus

Mérhetetlen kormányzati cinizmus a Kaleta-ügyben

Álságosak, sőt, inkább cinikusak azok a felháborodott hangú nyilatkozatok, amelyek a pedofil Kaleta Gábor, volt perui nagykövet enyhe ítélete miatt hangzanak el a Fidesz és a kormányzó párt háza tájáról: a hatályos törvényt…

 

Kategória ajánló