Népszava hírek

Márka › Népszava

Egyre hosszabbak a várólisták az influenza elleni oltások kapcsán

20.11.09 06:35

A Népszava arról ír, hogy a megkérdezett 20 háziorvos 90%-a szerint hiába nagy az érdeklődés az influenza elleni oltások iránt, alig tudnak mivel oltani.

Meggondolta magát az Emmi

20.11.07 14:19

A döntés előtt, az utolsó "percekben" érvénytelenített több tucat, a nyár végén, kora ősszel meghirdetett kórházigazgatói és gazdasági vezetői pályázatot a szaktárca az elmúlt napokban - értesült a Népszava.

Pintér Sándor az egészségügy 40 új urát keresi

20.11.03 08:34

Januárban rendszerátalakítás lesz az egészségügyben, nemcsak a kórházak, hanem a rendelőintézetek, alapellátók is hozzájuk tartoznának. 

Elhunyt a Szabó Gyula Alapiskola koronavírus-fertőzéssel kezelt tanítónője a dunaszerdahelyi kórházban

20.11.03 07:22

A Paraméter több, egymástól független, de megbízható forrásból is úgy értesült, hogy a Szabó Gyula Alapiskola tanítónőjéről van szó. A 64 éves tanítónőt a dunaszerdahelyi kórházban ápolták, de sajnos nem tudták megmenteni az életét. A Szabó Gyula…

161,2 milliót költött a kormány Facebook-hirdetésekre másfél év alatt

20.10.30 10:13

A Népszava összesítése szerint a Fidesz 101,2 milliót költött a közösségi oldalon. Orbán Viktor viszont nem fizet a Facebooknak a hirdetésekért.

Elromlott a magyar vezeték - kevesebb gáz érkezik

20.10.29 16:07

Az elmúlt időben többször meghibásodott a magyar-osztrák gázvezeték, most is épp javítják - írja a Népszava. Az érintett gázvezetéken keresztül korábban napi 10 millió köbméter gáz érkezett, ma már csak néhány 100 ezer.

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

A Népszava elhallgatta az interjúalany DK-s kötődését

A lap vidékfejlesztési pályázatokról szóló írásában egy Veszprém megyei gazdával közölt interjút egy gazdával.

Tudomány

Több az oltottak száma, a fertőzöttekénél az Egyesült Királyságban

Többen részesültek a vakcinában, mint ahányan a járvány kezdete óta

Nagyvilág

Koronavírus - 670 ezer fertőzöttet regisztráltak, 14 ezren meghaltak szombaton világszerte

Egy nappal korábban 93 819 952 fertőzöttet tartottak nyilván, 2 008 273 volt a halálos áldozatok és 51 666 159 a gyógyultak száma. A fertőzés 191 országban és régióban van jelen. Szakértők szerint a diagnosztizált esetek…

Politikus

Deutsch: a magyar járványügyi védekezésről elismerően beszél az európai baloldal

A koronavírus-járvány leküzdéséről, a magyarországi és az uniós baloldalnak az országot támadó magatartásáról, a migrációs nyomásról, a brüsszeli források elosztásáról és a Fidesz néppárti jövőjéről volt szó azon a megbeszélésen,…

 

Kategória ajánló