Népszava hírek

Márka › Népszava

Orbán Viktor: nem az számít, hogy az oltóanyag keleti vagy nyugati

21.02.22 08:25

Nincs keleti és nyugati oltóanyag, csak jó és rossz vakcina létezik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Focus Online német hírportálon megjelent interjúban.

Az MSZP elnöke borította Fideszék legújabb, világrekord gyanús lenyúlását

21.02.21 21:19

Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke több száz oldalnyi – közérdekű adatigényléssel megszerzett – adat, jogszabályi hivatkozás, ködös mondat alapján próbálta feltérképezni, elsődleges feladatán kívül (fiatal magyar tehetségek gondozása) mit is…

Kiss Antal: Sztálin, a Playboy és Szűz Mária

21.02.18 12:52

Még mindig van, aki csodálkozik a Népszavában megjelenő Jézus-karikatúrán, az azt követő bírósági per indoklásán.

Hamarosan eldől az orvosi ügyeletek sorsa

21.02.18 08:12

A Belügyminisztérium önkormányzati államtitkársága elektronikus levélben fordult a településvezetőkhöz, a választ nem sokáig fontolgathatják.

Szijjártó cáfolta a Népszava állításait

21.02.17 16:01

A külgazdasági és külügyminiszter rámutatott, hogy a lap állításával ellentétben a kínai vakcina dokumentációja már decemberben megérkezett.

A válság közepette szűnik meg a közmunka?

21.02.16 08:29

Félezren érik el július második felében a tíz éves határt, ameddig közfoglalkoztatottként dolgozhat valaki - írja a Népszava.

Az elmúlt öt évben több százezer könyvet tiltottak be Törökországban

21.02.15 12:51

Szerzőket ítéltek börtönbüntetésre, és művek százezreit kobozták el. Cikk- és címlapkép: pixabay.com Tavaly nem csak szépirodalmi, hanem gyermekkönyveket is betiltott Recep Tayyip Erdogan rezsimje – írja a Népszava. A koronavírus-járvány…

A hatalmat kéri, a felelősséget hárítja Orbán

21.02.14 18:51

Kézzel-lábbal kapaszkodik a lehető legnagyobb hatalomba, de a felelősséget már nem vállalná tetteiért Orbán Viktor. Ez derült ki a felcsúti miniszterelnök hétfői parlamenti felszólalásából.

Tél a balesetin: "A bent fekvő betegeknek a hozzátartózók vigyenek meleg ruhát"

21.02.14 10:46

"Kabátban dolgoznak a nővérek és az orvosok a balesetin, mert annyira hideg van" - írja a Népszava. A rossz nyílászárók miatt nem lehet rendesen befűteni a teret. Az EMMI szerint átmenetileg elrendelték plusz elektromos fűtőeszközök üzembe állítását, így…

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Érettségi 2021: nagy bajba kerülhet, aki nem megy el az írásbeli vizsgára

Mivel idén is csak az írásbeli érettségi vizsgákat tartják meg, a szóbelire csak speciális esetekben kerülhet sor, ebbe azonban nem tartozik bele az, ha valaki bármilyen okból nem jelenik meg az írásbeli vizsgákon – írja a Népszava.

Tudomány

Jeep: az idei SuperBowl alatt taroló reklámfilmet gondolta újra az Armadillo

Míg Bruce Springsteen az Egyesült Államok megosztottságáról beszélt a Jeep szentimentális hangvételű filmjében, addig a márka magyar képviselete a koronavírus-járványra fűzte fel a történetet. A kisfilmben Marsalkó Dávid…

Nagyvilág

Jól vizsgázott a távkonzultáció a gyermekellátásban

A koronavírus-járvány második hulláma alatt is biztonságban érezte a gyermekét a szülők és gondviselők többsége a Magyar Gyermekorvosok Társasága (MGYT) reprezentatív felmérése szerint.

Életmód

A világhírű zenész Németországból üzente: becsüljük meg, hogy ilyen jól halad az oltás idehaza

Leslie Mandoki úgy kalkulál, Németországban élve csak októberben kaphat oltást, azaz idén sem tud majd koncertezni.

 

Kategória ajánló