Népszava hírek

Márka › Népszava

A Néppárt frakciójában ülnek a fideszesek, Szájeren nagy a nyomás

19.06.04 08:28

Automatikusan a Néppárt frakciójában maradnak a fideszes képviselők Brüsszelben. Onnan csak kizárni lehetne őket, de nincs miért. Szájeren nagy a nyomás, hogy vállalja a Néppárt frakciójának az alelnöki posztját - mondták brüsszeli forrásaink.

Változik a sürgősségi gyermekellátás

19.06.03 08:35

Hét központba szervezi a kormány a gyerekek sürgősségi és baleseti ellátását, az átalakítást már el is kezdték - tudta meg a Népszava.

Intő jelek a járműiparban: több üzemben is 4 napos munkahetet rendeltek el

19.06.01 13:43

Egy nyugat-dunántúli és egy dél-dunántúli járműipari üzemben is 4 napos munkahetet rendeltek el májustól, egy harmadikban pedig most tervezik bevezetni.- írja a Népszava.

Kegyetlen részletek a dunai mentés hiányosságairól

19.06.01 09:49

A szerdai hajókatasztrófa rávilágított arra, hogy ezer sebből vérzik a segítségnyújtás és a mentés - írja a Népszava.

Orbán románca véget ért

19.05.29 09:55

A választás után Orbán Viktornak össze kell számlálnia, hány szövetségese is van - írja a Le Figaro cikkét szemléző Népszava.

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Nem tudni, mi lesz az érettségivel, nagy a bizonytalanság a végzősök között

Egyelőre még nem tudni, hogy a járványhelyzet miatt bevezetett különleges jogrend hogyan fogja befolyásolni a májusban kezdődő érettségiket. Más országokban már erről is döntöttek a kormányzatok, itthon ez még nem történt…

Politikus

Orbán Viktor: A járvány hosszú lesz, a java most következik

A kormányfő hangsúlyozta: a koronavírus ellen vakcina nincs, sokáig nem is lesz, ezért szükségünk van minden lehetséges gyógyszerre, ami enyhíti a betegség tüneteit.

Közélet

Oktatásügyi minisztérium: Nem szüntettük be a távoktatást

A szerbiai Oktatási, Tudományos és Technológiai Fejlesztési Minisztérium csütörtök folyamán közölte, hogy hamis és pontatlan információk kaptak szárnyra a nyilvánosság részéről, miszerint a távoktatás megszakad, és majd…

 

Kategória ajánló