Népszava hírek

Márka › Népszava

Drágulást hoz az áfaváltozás

20.01.03 07:51

Január első napjától ismét 27 százalék az újépítésű lakások forgalmi adója, ez pedig tovább emelheti az árakat - számolt be a Népszava.

Népszava: A Sorsok Háza helyzete még mindig függőben van

20.01.02 14:39

Az üresen álló múzeum csak az elkészült kiállítás után lesz az EMIH tulajdona, a szervezésbe pedig valószínűleg be kell venni a Mazsihiszt is – írja a napilap. 

Orbán Viktort is bírálják a Fideszben? - Durva évek jöhetnek

20.01.02 11:01

Személyesen Orbán Viktor miniszterelnököt is kritizálják a Fideszben az októberi önkormányzati választásokon elszenvedett kudarcért. A párt vezetősége hamarosan dönt arról, milyen politikát folytassanak a 2022-es parlamenti választásokig - értesült…

Népszava: egyre erősebbek a belső kritikák a Fideszben

20.01.02 06:42

Még mindig nem fejeződött be a Fideszen belül az önkormányzati választás eredményének értékelése, a párt januári elnökségi ülésein várhatók konkrét döntések – írja a Népszava kormánypárti forrásokra hivatkozva.

Cáfolja a Népszavát az Emmi gyógypedagógus-ügyben, de a lap szerint magának mond ellent

19.12.30 18:58

Nem csökkent a gyógypedagógusok száma - írta a 168 Órának is megküldött cáfolatában az Emmi, reagálva a Népszava cikkére. A lap szerint azonban továbbra is érvényes a megállapítás, mely szerint idén kevesebb a gyógypedagógus, mint tavaly.

Már csak felújított norvég mentőhelikopterek repülnek januártól

19.12.30 15:04

Hétfőn délben elviszik az utolsó három osztrák mentőhelikoptert a budaörsi bázisról. Január elsejétől már csak a 2018-ban megvásárolt és felújított norvég gépek repülnek majd a balesetek legsúlyosabb sérültjeiért – tudta meg a Népszava.

Kötelező lesz a portfóliókészítés a diákoknak

19.12.28 10:06

Vizsgatárgy lesz a szakképzésben tanulók egy részének a portfóliókészítés, ami pluszteher helyett segítséget is jelenthet – írta szombaton a Népszava.

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Ködösít a kormány a reptéri vasúttal kapcsolatban

Már egy évtizede születnek tervek a ferihegyi repülőtér és a Nyugati, illetve a Keleti pályaudvar közötti közvetlen vasúti kapcsolat kiépítésére. Ennél tovább azonban nem jutott a beruházás és a kormány is titkolózik - írja a Népszava.

Politikus

olkt.hu: A nap legfontosabb hírei röviden (89. rész)

1. Magyar György elkapta Völner Pál államtitkár grabancát – kemény írást tett közzé az ügyvéd 2. A cigányság ellen hangolja a magyarokat a Fidesz 3. Áder János nekiment Orbán Viktornak – repedezik az egység 4. Most a cigányság…

Politikus

olkt.hu: A nap legfontosabb hírei röviden (89. rész)

1. Magyar György elkapta Völner Pál államtitkár grabancát – kemény írást tett közzé az ügyvéd 2. A cigányság ellen hangolja a magyarokat a Fidesz 3. Áder János nekiment Orbán Viktornak – repedezik az egység 4. Most a cigányság…

 

Kategória ajánló