Népszava hírek

Márka › Népszava

Magyar bankár miatt áll a bál az EU-ban

20.05.12 18:19

Farkas Ádám az Európai Bankhatóságtól (EBH) igazolt át az egyik legnagyobb pénzügyi lobbiszervezethez, ami problémás - tudósított a Népszava.

Válogatott adatokat közöl a kormány?

20.05.12 06:46

A Népszava szerint válogat a kormány az adatok közül, és csak a számára politikailag kedvezőbb számokat, magyarázatokat teszi közzé.

Újabb forrást von meg a kormány Budapesttől

20.05.09 08:49

A járványra hivatkozva nem fizetné ki idén a buszvásárlásra ígért támogatást a kabinet – tudta meg a Népszava. Ezzel hitelfelvétebe hajszolhatják a várost.

A lakótelepiek Karácsonyt, a kertvárosiak Orbánt látják hatékonyabbnak a vírus elleni harcban

20.05.05 12:23

A Publicus Intézet a Népszava megbízásából április 27–30. között 1005 fő megkérdezésével a budapestiek körében készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a fővárosi lakosoknak a egyes helyi…

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Tanácstalan a NAV, gyanús-e a NER-találmány, az ethno-fitnesz

Feljelentésként értékelte Vadai Ágnes megkeresését a Népszava által feltárt úgynevezett ethnofitness-ügyben Polt Péter legfőbb ügyész, aki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóságához továbbította a DK-s politikus…

Tudomány

Fitch: a járvány ellenére erős növekedés várható a V4-gazdaságokban

A közép- és kelet-európai térség, különösen a visegrádi csoport (V4) gazdaságai viszonylag ellenállóképesnek mutatkoztak a koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozásokkal szemben, és ez megerősíti azt a várakozást, hogy…

Nagyvilág

Így néz ki jövő héttől a Covid-automata. Mutatjuk

Már egyetlen fekete besorolású járás sem lesz az országban.

Életmód

Franciaországban megnyílt az első autós oltóhely

Megnyílt Franciaországban kedden a koronavírus elleni első autós oltóhely: a déli Montpellier egyik elővárosban az előzetes bejelentkezés alapján érkező autósoknak az oltás idejére sem kell kiszállniuk a gépkocsijukból.

 

Kategória ajánló