Népszava hírek

Márka › Népszava

Sokan csak úgy támogatnák a kerékpársávok fejlesztését, ha az nem akadályozza az autósokat – Derült ki egy felmérésből

20.06.24 17:19

A Publicus Intézet a Népszava megbízásából május 27 – 29. között 1000 fő megkérdezésével a budapestiek körében készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a fővárosban frissen felfestett kerékpársávok…

Kiderült, hol vannak a patkánygócok Budapesten

20.06.24 10:02

Kétszer annyit költött tavaly patkányirtásra a fővárosi önkormányzat, de a lakossági bejelentések száma mégis kétszer annyi volt, mint három éve - számolt be a Népszava.

Munkaerőpiac: eljött a fordulat?

20.06.24 07:40

Az elmúlt egy hétben ugyanannyian regisztráltak álláskeresőként a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain, mint ahányan kikerültek a rendszerből - tudta meg a Népszava.

Nincs jobb, marad a Magyar Posta

20.06.23 09:02

A vállalat marad az egyetemes közszolgáltató, az idei béremelésről azonban még el sem kezdtek tárgyalni a cégnél.

Szívatja a kormány a rendvédelmiseket: a cafetéria beígért emelése helyett eltörölték az azonnali kilépésük lehetőségét

20.06.22 11:15

Mélyen hallgat a Belügyminisztérium (BM) a rendvédelmi terület dolgozóinak ígért cafetéria emelésről és a 14 éve változatlan illetményalapjuk szintén beígért tíz százalékos megemeléséről, írja a Népszava. A rendvédelmi feladatokat ellátó…

Az elektromos rásegítéses kerékpárok támogatása sem kizárt

20.06.22 07:50

Korábban megírtuk, hogy A Magyar Kerékpárosklub és a Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség Palkovics László Innovációs és Technológiai miniszterhez fordult, hogy az elektromos autók és robogók vásárlásának támogatása mellett az…

Németh Zsolt: A "nemzetellenes" is a nemzet része

20.06.19 18:49

Bár vezető fideszes politikus előszeretettel magyarázzák, néha meghökkenő módon a történelem folyását, Németh Zsolt, a parlament külügyi bizottságának elnöke úgy véli, nem a politika dolga igazságot szolgáltatni történelmi kérdésekben.

Karácsony újabb darázsfészekbe rúg bele

20.06.19 10:46

A 2019-es fővárosi önkormányzat kampánytémájává vált a budapesti patkányinvázió, amely azután alakult ki, hogy egy új társulást bíztak meg az irtással évtizedekig foglalkozó Bábolna Bio után. Most a Karácsony Gergely főpolgármester-féle…

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Független Színház Magyarország: “Semmilyen módon sem szeretnénk ideológia eszközévé válni”

Hétvégén mutatják be a Független Színház Magyarország Békamesék című előadását. Balogh Rodrigóval és Illés Mártonnal, a színház szakmai és operatív vezetőivel kihívásokról és tennivalókról beszélgetett a Népszava.

Tudomány

A Mount Everestre is elért a koronavírus: erről számolt be a magyar hegymászó

Az erdélyi hegymászó, Varga Csaba arra vállalkozott, hogy első magyarként, pótlólagos oxigén nélkül megmássza a Csomolungmát, az expedíció azonban a koronavírus-járvány miatt veszélybe kerülhet.

Életmód

Változott a kismamák koronavírus elleni oltási protokollja

Az újabb nemzetközi és hazai szakmai tapasztalatokkal összhangban módosult a várandós kismamák oltási protokollja

Nagyvilág

A Mount Everestre is elért a koronavírus: erről számolt be a magyar hegymászó

Az erdélyi hegymászó, Varga Csaba arra vállalkozott, hogy első magyarként, pótlólagos oxigén nélkül megmássza a Csomolungmát, az expedíció azonban a koronavírus-járvány miatt veszélybe kerülhet.

 

Kategória ajánló