Népszava hírek

Márka › Népszava

Hónapok óta fizetés nélküli szabadságon vannak a vásárosnaményi ruhagyár dolgozói

20.07.01 09:01

Félezernél több dolgozó került tartós létbizonytalanságba, mert leállt a nagy múltú vásárosnaményi ruhagyár. A Népszava azt írja, hogy az angol tulajdonos nem fizet, de nem is bocsát el senkit.

Az Egyesült Államok visszazár a járvány miatt

20.06.30 20:31

Az erőltetett nyitás hatására, ismét megnövekedett a koronavírussal fertőzöttek száma. Ezért már a republikánusok is a maszkviselést tanácsolják – írja a Népszava.

Visszarendelték a cégektől a kirendelt honvédeket

20.06.30 16:28

Visszarendelte a cégek irányításához kirendelt Honvédelmi Irányító Törzseket a Honvédelmi Minisztérium, ezen kívül arra kérik a vállalatvezetőket, hogy értékeljék a csapatok teljesítményét – értesült a Népszava.

Orvosok a határon

20.06.29 08:16

A fiatal orvostanhallgatók több mint fele egyáltalán nem tervezi, hogy itthon gyógyítja a betegeket, a magyar állapotok miatt, írja a Népszava.

Újabb csapást mér a kormány az önkormányzatokra: még átmeneti hitelt sem vehetnek fel a települések az elmaradt adó pótlására

20.06.29 07:43

A kormány visszavonta saját javaslatát, így még átmeneti hitelt sem vehetnek fel a települések a az év végén elmaradó iparűzési adóbevétel pótlására - írta a Népszava. A parlament előtt lévő 2021-es költségvetést megalapozó salátatörvény egyik…

Óriási trükközés megy a lakossági földgázzal, kibuktak a részletek

20.06.26 11:05

A rezsicsökkentésre fordítható pénzt az egyik állami cég a másik állami cégnek fizeti ki a gáz feleslegesnek tűnő tárolásáért - írja a Népszava a hazai kereskedelmi adatokról szóló cikkében. A lap szerint komoly tételek folynak így el.

Nagyon belelendült a fegyvergyártásba az Orbán-kormány - Félmilliárdos profit géppisztolyból

20.06.25 12:37

Nincs fontosabb a haderőnél az Orbán-kormány szerint: rekord összeget kap a terület a 2021-es költségvetésből, az állami fegyvergyárnak már 2 milliárd forintos forgalma van, míg az Ausztriában megvett fegyvergyár vételárának második részletét jövőre kell…

Sok a patkány a városban: az Örs környéke gócpontnak számít

20.06.25 09:55

Budapesten egyre több a patkány, van néhány gócpont is a városban, ami különösen fertőzöttnek számít - derül ki a Népszava összeállításából. Az intenzív irtás ellenére tavaly kétszer annyi lakossági bejelentés érkezett patkányok miatt, mint három évvel…

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Független Színház Magyarország: “Semmilyen módon sem szeretnénk ideológia eszközévé válni”

Hétvégén mutatják be a Független Színház Magyarország Békamesék című előadását. Balogh Rodrigóval és Illés Mártonnal, a színház szakmai és operatív vezetőivel kihívásokról és tennivalókról beszélgetett a Népszava.

Tudomány

Egyelőre főleg online kampányolnak az őszi ellenzéki előválasztásra

Egyelőre főleg online, de amint a járványhelyzet engedi, személyesen is kampányolnak az őszi ellenzéki előválasztásra - ezt ígérik az érintett pártok. A legnagyobb erők már mind bemutatták miniszterelnök-jelöltjüket, legutóbb…

Életmód

A közösségi média nagy hatással van az emberek oltási hajlandóságára

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora úgy látja, az egyik legnagyobb hátráltató tényező manapság a magyar lakosság oltási kedvében a közösségi média, ahol oltásra buzdító és oltásellenes hangokat egyaránt lehet találni.

Nagyvilág

Párttársai már megírták a nekrológját: Aradszki András a képviselő, aki visszatért a halál torkából

Aradszki Andrásnak hetekig válságos volt az állapota, azonban végül sikeresen felépült a koronavírus-fertőzéséből. Családját ötször hívták fel, hogy lehet nem éri meg a reggelt, párttársai már a nekrológját is megírták.

 

Kategória ajánló