Népszava hírek

Márka › Népszava

DK: százezrek maradhatnak háziorvosi ellátás nélkül

20.07.06 08:04

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány "egészségügy-ellenes" politikája miatt a következő években több százezer ember maradhat háziorvosi és házi gyermekorvosi ellátás nélkül.  

Nagy a baj - kilátástalan helyzetben sok bérből és fizetésből élő

20.07.04 10:07

Csúcsra jár a feketemunka Magyarországon, sokan csak akkor szembesülnek vele, hogy bejelentés nélkül foglalkoztatták őket, amikor elbocsátáskor nem kapják meg a kilépőpapírokat - írja a Népszava.

Többség: felelőtlenség járványközeli helyzetben augusztus 20-i tömegrendezvényeket szervezni

20.07.03 08:56

Felelőtlenül szervez a kormány hatalmas tömegrendezvényt augusztus 20-ára, mivel ez újra aktivizálhatja a már lecsengőben lévő járványt – ezt gondolja a megkérdezettek 66 százaléka a Publicus Intézet legújabb, a Népszava számára készült reprezentatív…

Népszava: Lassan pörög fel a betegellátás a járvány után

20.07.01 10:23

Lehet már időpontokat kérni, de nehéz. Valahol a 65 év feletti orvosok harmada nem tért vissza.

98 új várólistát nyitottak az ellátórendszer újraindítása óta, az idős orvosok harmada még nem tért vissza a munkába

20.07.01 09:01

Míg a szolgáltatók szakemberhiánnyal küszködnek, a páciensek arra panaszkodnak, hogy a vizsgálati időpontot kérő telefonjaikat rendre nem fogadják az intézmények. Így továbbra sem jutnak el a szükséges vizsgálatokra, kezelésekre - számolt be róla a…

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Független Színház Magyarország: “Semmilyen módon sem szeretnénk ideológia eszközévé válni”

Hétvégén mutatják be a Független Színház Magyarország Békamesék című előadását. Balogh Rodrigóval és Illés Mártonnal, a színház szakmai és operatív vezetőivel kihívásokról és tennivalókról beszélgetett a Népszava.

Tudomány

Egyelőre főleg online kampányolnak az őszi ellenzéki előválasztásra

Egyelőre főleg online, de amint a járványhelyzet engedi, személyesen is kampányolnak az őszi ellenzéki előválasztásra - ezt ígérik az érintett pártok. A legnagyobb erők már mind bemutatták miniszterelnök-jelöltjüket, legutóbb…

Életmód

Hova kell oltási, hova védettségi igazolás? Oltás után így utazhatunk az EU-ban

Hova utazhatnak koronavírus-teszt, és karanténkötelezettség nélkül azok, akiket Pfizerrel, Modernával, Szputnyikkal, Sinopharmmal, AstraZenecával vagy a Janssen vakicnájával oltottak? Mutatjuk!

Nagyvilág

A Mount Everestre is elért a koronavírus: erről számolt be a magyar hegymászó

Az erdélyi hegymászó, Varga Csaba arra vállalkozott, hogy első magyarként, pótlólagos oxigén nélkül megmássza a Csomolungmát, az expedíció azonban a koronavírus-járvány miatt veszélybe kerülhet.

 

Kategória ajánló