Népszava hírek

Márka › Népszava

Gázzal fűt? Akkor ez a hír érdekelni fogja!

20.11.11 11:46

Tavaly a korábbihoz képest jóval kevesebbet költött a központi gázvezetékeket működtető FGSZ karbantartásokra, de szerintük nem ez vezetett az osztrák útvonal nemrég elhárított hibájához és az elmúlt időszak robbanásaihoz - számolt be a…

Templommá minősítette magát egy konditerem, hogy kikerülje a korlátozásokat Lengyelországban

20.11.10 23:07

A tulajdonos reméli, ha „vallási összejöveteleket kínál az egészséges test egyházának tagjai számára”, megfelel a járványügyi szabályoknak és nem kell bezárnia - írta a Népszava.

Publicus: a válaszadók több mint fele nem bízik a koronavírus statisztikákban

20.11.10 21:28

A Publicus Intézet az emberek véleményt vizsgálta a koronavírus kapcsán: a válaszadók negyede tervezi azt, hogy be fogja oltatni magát az influenza ellen, valamint a megkérdezettek több mint fele nem tartja hitelesnek a vírusstatisztikákat.

Több hely lesz a kórházakban, de nem elég

20.11.10 07:49

A mostani 40 százalékos ágyfelszabadítás - a jelenlegi arányokat figyelembe véve - mintegy 340 ezer fertőzöttig lehet elegendő.

Egyre hosszabbak a várólisták az influenza elleni oltások kapcsán

20.11.09 06:35

A Népszava arról ír, hogy a megkérdezett 20 háziorvos 90%-a szerint hiába nagy az érdeklődés az influenza elleni oltások iránt, alig tudnak mivel oltani.

Meggondolta magát az Emmi

20.11.07 14:19

A döntés előtt, az utolsó "percekben" érvénytelenített több tucat, a nyár végén, kora ősszel meghirdetett kórházigazgatói és gazdasági vezetői pályázatot a szaktárca az elmúlt napokban - értesült a Népszava.

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

A kormány már alkudozna az "abszurditásig emelt" klímacélokról

Szeptemberben még "abszurditásig emelt klímacélokkal" vádolta meg a magyar miniszterelnök az Európai Bizottságot, amiért az szorgalmazza, hogy az EU 2030-ra - 1990-hez képest - ne 40, hanem 55 százalékkal csökkentse az…

Tudomány

Győrfi Pál üzent Zacher Gábornak: Ne felejtsük el a karácsonyt!

Zacher a koronavírus-járvány miatt el kell felejteni az idei karácsonyt, Győrfi viszont úgy véli, hogy talán még soha nem volt ekkora értéke és tartalma az előttünk álló ünnepnek.

Nagyvilág

Évszázadok óta nem tapasztalt recessziót jósol a brit külügyér

2022 negyedik negyedéve előtt nincs rá nagy esély, hogy visszatér a koronavírus-válság előtti szintre a brit gazdaság.

Politikus

Kósa Lajos engedett az ellenzéknek, támogatja Müller Cecília meghallgatását a Honvédelmi bizottságban

Az ellenzék megkerülte a Fideszt, a kormánypárt miatt ugyanis a Népjóléti bizottságban hetek óta nem tudták meghallgatni az operatív törzset.

 

Kategória ajánló