Népszava hírek

Márka › Népszava

A Népszava szerint Budapest és Varsó megfőzte Merkelt

20.12.10 10:01

Ha elfogadják a német kancellár által kidolgozott kompromisszumot, Orbán Viktor gyakorlatilag szabad kezet kap a 2022-es választásokig.

Válaszút előtt a kutatóhálózati dolgozók

20.12.10 10:01

December közepéig kell nyilatkozniuk a Magyar Tudományos Akadémiától leválasztott kutatóhálózat dolgozóinak arról, hogy önként lemondanak-e közalkalmazotti státuszukról – értesült lapunk.

Könnyítette a kormány a külföldi vakcinák hazai használatát

20.12.10 06:55

Az európai vakcina-engedélyeztetési szabályokat megkerülő importszabályokat hagyott jóvá a kormány egy friss rendeletmódosításban – írja a Népszava.

Közeledtek az álláspontok: ennyi lehet a minimálbér

20.12.09 17:55

Némiképp közeledtek az álláspontok a jövő évi minimálbért illetően, de a munkáltatók csak akkor emelnének, ha a kormány csökkenti a járulékokat - írja a Népszava.

Kettévágják a tokaji borvidéket - Kik járnak jól?

20.12.09 08:11

Beviheti a végső ütést a Tokaj térségében élő gazdáknak a készülő borászati és szőlészeti törvény egyik új fejezete, amely a NER-lovagoknak kedvez - írja a Népszava.

Fél fizetés jön karácsony előtt, van, aki nagyon rosszul jár

20.12.08 10:58

A húszszázalékos béremelés, amit az ápolók kaptak novemberben, igencsak halvány nettó béremelést jelent, miközben az orvosok és az ápolók bére közt gigantikusan nagyra nőtt a különbség.

Egyre nyílik a bérolló az ágazatban

20.12.08 07:55

Az egészségügyi szakdolgozók bruttó 30-55 ezerrel kapnak több fizetést, miközben tombol a járvány és közeleg a szolgálati jogviszony, írja a Népszava.

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Miniszter: Így gyárt álhíreket a baloldali média

A Miniszterelnökséget vezető miniszter közösségi oldalán közzétett bejegyzésében cáfolja a Népszava állítását.

Tudomány

Megduplázta árbevételét a ShareNow

A járvány ellenére megduplázta árbevételét tavaly a ShareNow autómegosztó vállalat, amely idén is hasonló ütemű bővülésre számít - közölte a cég az MTI-vel.

Életmód

Orbán: Felkészültünk az őszre, a 3. oltás már a zsákban van

Mikor lesz újra elérhető Pfizer vakcina? Mikor lesz újabb nyitás? Mi van, ha kell 3. oltás? - ezekre a kérdésekre is válaszolt ma reggel a miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Nagyvilág

Keresztülhúzhatja a brit nyitási terveket az indiai variáns

A koronavírus indiai mutánsa már domináns az Egyesült Királyságban, ahol emiatt csúszhat a nyitás utolsó szakasza. Az Európai Bizottság utazási korlátozásokkal állítaná meg a vírus terjedését.

 

Kategória ajánló