Népszava hírek

Márka › Népszava

Elmarad Orbán Viktor idei évértékelő beszéde

21.02.12 08:19

A koronavírus-járvány miatt Orbán Viktor miniszterelnök idén nem tartja meg szokásos évértékelő beszédét – értesült a Népszava.

Az Európai Parlament aggódik a sajtószabadság miatt

21.02.11 18:31

Az Európai Parlamentben  márciusban vitatják meg a két tagállam sajtójának helyzetét, mert mind Varsóban mind pedig Budapesten a hatalom új lépéseket tett a kritikus média megrendszabályozására. Az Európai Parlament legnagyobb frakciója,…

Lemondott a Népszava főszerkesztője

21.02.10 19:30

Az eddigi főszerkesztő-helyettes, Friss Róbert irányítja keddtől főszerkesztőként a Népszavát. Friss Róbert a hazai újságírószakma egyik legnagyobb tapasztalattal bíró képviselője, több mint 50 éve van a pályán – áll a közleményben. Az új vezetőnek…

Új főszerkesztő a Népszavánál

21.02.09 13:05

A szerkesztőség élén az eddig főszerkesztő-helyettesként dolgozó Friss Róbert váltja Nagy Györgyöt. A Népszava Magyarország legnagyobb példányszámú országos politikai napilapja.

Új főszerkesztő a Népszavánál

21.02.09 13:04

Az eddigi főszerkesztő-helyettes, Friss Róbert irányítja keddtől főszerkesztőként a Népszavát - közölte a napilap az MTI-vel.

Orbán kedvenc ügyvédjét megint a Körútra küldik

21.02.08 14:51

A fideszes Bajkai István egyszer már kikapott a DK-s Oláh Lajostól, de 2022-ben mégis őt indítják az Erzsébetvárost és Terézvárost magába foglaló egyéni választókerületben. Büntetés vagy kitüntetés? – kérdezi a Népszava.

A járvány miatt nem fogad ruhaadományokat a Vöröskereszt

21.02.08 09:33

A Magyar Vöröskereszt a koronavírus-járvány hazai feltűnése óta, a fertőzést megelőző rendelkezéssekkel összhangban valóban nem fogad lakossági ruhaadományokat – erősítette meg a Népszava értesülését a karitatív szervezet.

Semmire sem elég az a béremelés, amit a közmunkások kapnak

21.02.08 08:49

4 év után egy picit megemeli a kormány a közmunkások minimálbérét, csakhogy az annyira alacsony marad így is, hogy konkrétan kevesebbet ér az emelés utáni bér a 4 évvel ezelőttinél.

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Meglepő érdektelenség: nem érkezett javaslat a kormányzati rozsdabizottsághoz

Még egyetlen barnamezős akcióterületre vonatkozó kezdeményezés vagy javaslat sem érkezett a kormány által felállított Rozsdaövezeti Bizottsághoz, így nem is volt miről döntenie az öt fős testületnek – válaszolta a Népszava…

Tudomány

Filmen mutatják be, milyen hatással volt a zeneiparra a koronavírus

Ismert zenészek, koncert- és fesztiválszervezők buzdítanak oltásra, mesélnek a járvány alatti tapasztalataikról a Hadd lássuk a kezeket! című húszperces riportfilmben, amelyet Lobenwein Norbert rendezett. “A szakmában mindig…

Életmód

Gyereknap Romániában: oltási maratont szerveznek a 12-15 éveseknek

A román hatóságok elkezdtek dolgozni az oltási platform optimalizálásán, hogy 12 és 15 éveseket is regisztrálni lehessen a szüleik fiókjain keresztül, írta meg a Transindex.

Nagyvilág

NAV: Kérni kell a késedelmi pótlék törlését

A késedelmi pótlék felszámítása automatikus, ezért kell a törlést külön kérni. Azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a…

 

Kategória ajánló