Népszava hírek

Márka › Népszava

Rossz hír érkezett az új szuperkórházról

Ma 07:33

A járvány se lendített a budapesti szuperkórház ügyén. A főváros helyszínötletéről nem is tárgyalnak, bár Dobogón is csak a gaz nő - számolt be a Népszava.

Kijárási korlátozás: kiderült, hol bírságoltak sokat

Tegnap 12:13

A fővárosban 15 561 eset - az eljárások kétharmada - csak figyelmeztetés volt, vidéken viszont az összes eset kicsit több mint harmadánál, 11 194 alkalommal éltek a rendőrök a legenyhébb szankcióval - számolt be a Népszava.

Népszava: Lázár János lehet a teniszszövetség új elnöke

20.06.02 10:25

A Népszava szerint Orbán Viktor szívesen látná Lázár János országgyűlési képviselőt a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) élén.

Orbán komolyan gondolta, hogy mindenkit vár a hadsereg: rengeteg új honvédelmi középiskola és kollégium épül

20.06.02 07:46

A tervek szerint 2030-ig 8-10 honvéd középiskola és kollégium, illetve honvéd kollégium kezdi meg működését Magyarországon – közölte a Népszava megkeresésére a Honvédelmi Minisztérium (HM). A közelmúltban a Magyar Nemzet…

Elhunyt Oplatka András

20.05.29 23:42

Hetvennyolc éves korában, hosszú, súlyos betegség után zollikoni otthonában, Zürich mellett elhunyt Oplatka András, újságíró, történész, műfordító - adja hírül a Népszava

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Rossz hír érkezett az új szuperkórházról

A járvány se lendített a budapesti szuperkórház ügyén. A főváros helyszínötletéről nem is tárgyalnak, bár Dobogón is csak a gaz nő - számolt be a Népszava.

Politikus

A világ bármely pontján is élnek a magyarok, összetartoznak

A magyarok összetartozását hangsúlyozta a trianoni békediktátum aláírásának századik évfordulóján, csütörtökön a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményében. A magyar nemzet…

Közélet

Ukrajnában megalakult a felsőoktatás fejlesztésének kérdéseivel foglalkozó Tanács

A vezető felsőoktatási intézmények vezetőivel június 2-án megtartott találkozót követően Volodimir Zelenszkij elnök aláírta a felsőoktatás fejlesztésének kérdéseivel foglalkozó Tanács létrehozásáról szóló rendeletet.

 

Kategória ajánló