Népszava hírek

Márka › Népszava

Másfél millió embernek teljesen bizonytalan a megélhetése

Tegnap 07:46

Több, mint másfélmillióan vannak, akiknek a minimálbérnél is kisebb összegből kellene kijönniük, és gyakran teljesen bizonytalan a helyzetük a munkaerőpiacon. A munkaviszonnyal rendelkező magyarok 34 százalékának nem volt akkora legális…

Orbán korlátozhatja a Facebookot

19.05.20 10:01

Magyarország egyre inkább próbakő lesz a Facebook számára, amely nem a legtökéletesebb módszerekkel ugyan, de mostanában igyekszik kiszűrni az álhíreket, ám emiatt összetűzésbe kerül a magyar kormánnyal – írja a Guardian.

Komáromi: 750 ezer embernek nincs fogorvosa, 550 ezernek háziorvosa

19.05.18 13:37

Alig 6 százalékos emelést ad a kormány az egészségügy működtetésére, a Népszava állítása szerint. Komáromi Zoltán egészségpolitikus megjegyezte az ATV Start műsorában, hogy számára ez nem meglepő.

Víz alatti filmstúdió nyílt Belgiumban

19.05.16 08:43

Megnyílt a világ legfejlettebb víz alatti filmstúdiója Belgiumban - olvasható a csütörtöki Népszavában.

Népszava: Orbán nem hajlandó találkozni a néppárti "bölcsekkel"

19.05.15 07:37

A Fidesz néppárti sorsáról dönteni hivatott csoport még az EP-választások előtt akart találkozni a magyar miniszterelnökkel, de azt a tájékoztatást kapták, hogy Orbánnak erre nincs ideje.

A(z) "Népszava" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Kiposztolta a fideszes képviselő, hogyan használja a Kubatov-listát

Véletlen lehetett, mert később igyekezett eltüntetni a bizonyítékot. Nem sikerült.

Politikus

Németh Sándor: Minden jóérzésű magyar embert sérthet az Orbán Viktorral szemben használt hangnem

A Hit Gyülekezetét vezető Németh Sándor Németh az interjúban arról is beszél, hogy mennyire kiakadt akkor, amikor Orbán Viktort a Sargentini-jelentés miatt támadták.

Közélet

Napok óta tombol az ítéletidő az Egyesült Államokban

Napok óta ítéletidő tombol az Egyesült Államok középső részén. Előbb tornádók, majd árvizek tarolták le a térséget. Colorado államban pedig, a tavaszi évszakhoz képest szokatlan módon, a hirtelen jött havazás okozott fennakadásokat a…

 

Kategória ajánló