Népszabadság hírek

Márka › Népszabadság

Ők kapták idén a Népszabadság-díjat

19.10.08 19:06

Kácsor Zsolt és a Mérték Médiaelemző Műhely kapta az idei Népszabadság-díjat. Kácsor Zsolt, a napilap korábbi szerzője kiemelkedő újságírói teljesítményéért és szociális érzékenységéért vehette át az elismerést.

Kácsor Zsolt és a Mérték Médiaelemző Műhely kapta a Népszabadság-díjat

19.10.08 18:57

Harmadik alkalommal adták át a 2016. október 8-án bezárt Népszabadság szerkesztősége által alapított díjat, amely Marabu rajzai alapján készült. Az idén először két kategóriában osztották ki az elismerést.

Százmilliókat bukott a Népszabadság eladásán az MSZP

19.06.25 08:29

Miközben a lapot bezáró osztrák Heinrich Pecina milliárdokat keresett azzal, hogy a magyar médiapiacon Fidesz-közeli körökkel üzletelt, az MSZP és környezete meglepően olcsón adott túl és így százmilliókat bukott maradék…

Milliárdokat keresett Pecina a Népszabadság bezárásán

19.06.20 22:02

Két üzletből mintegy négymilliárd forintot keresett Heinrich Pecina osztrák üzletember, aki Mészáros Lőrinchez köthető cégeknek adta el a Mediaworkst és több megyei lapot.

Az MSZP-s Szabad Sajtó Alapítvány és Pecina másfél milliárdos üzlete

19.05.21 15:19

Noha az MSZP, illetve a párt holdudvara évtizedes üzleti kapcsolatban állt Heinrich Pecinával, Ujhelyi István az osztrák üzletember fideszes kötődését vizsgáltatná.

Orbán szerint a Strache-botrány mindössze rendkívüli vadászidény

19.05.21 13:16

Naná, hogy megpróbálja elkenni a lényeget és nem beszél a Népszabadságot bezáró, a Mediaworksöt Mészáros Lőrincnek átjátszó Pecináról. (Belföld)

Fidesz: A szocialisták üzleteltek Pecinával

19.05.21 13:13

Harangozó Tamás korábban az MSZP nevében kérdéseket tett fel Orbán Viktornak, egyebek mellett arról, hogy miről tárgyalt egy tavalyi találkozón „a Népszabadságot bezárató” Heinrich Pecinával.

A(z) "Népszabadság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Átadták a Népszabadság-díjat, idén is lesz népszabis Fedél Nélkül

Idén már harmadik alkalommal adták át az éppen három évvel ezelőtt bezárt napilap volt szerkesztősége által alapított díjat.

Márka

Kommunikációért Nívódíjjal ismerték el a Mediaworks központi szerkesztőségeinek munkáját

A Mediaworks print és online központi szerkesztősége elnyerte az Érték és Minőség Nagydíj Kommunikációért Nívódíját.

Ismert személy

Magyar Nemzet-főszerkesztő a Borkai-cikkről: "Nem szerkesztőségi álláspont volt"

Egy órán keresztül úgy tűnt, Borkai Zsolt selyemzsinórt kapott a kormánypárti napilaptól.

Közélet

A CEU Bibó István Szabadegyetemén fog tanítani Jávor Benedek

A Párbeszéd volt EP-képviselője hétfőn a Facebookon jelentette be, hogy Bajomi-Lázár Péterrel és Stumpf Andrással kurzust indít a CEU Bibó István Szabadegyetemén a sajtószabadság helyzetéről Kelet-Európában.…

 

Kategória ajánló