Nemzetközi Súlyemelő Szövetség hírek

Sport › Nemzetközi Súlyemelő Szövetség

Aján Tamás emelt fővel távozik a Nemzetközi Súlyemelő Szövetségtől

20.04.15 20:31

A tokiói olimpia halasztása miatt döntött Aján Tamás arról, hogy távozik a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (Iwf) elnöki posztjáról és visszavonul.

A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség ügyvivő elnöke kizáratná a szervezetből Aján Tamást

20.04.11 18:41

Aján az elnökség év eleji dohai ülésén maga kérte tevékenységének három hónapos felfüggesztését - adta hírül az ARD német csatorna, amely korábban többek között korrupcióval vádolta meg a sportdiplomatát.

Aján Tamás: felmerült a zárt kapus olimpia ötlete

20.03.30 13:32

A már kifizetett szállások és repülőjegyek mellett számos probléma megoldatlan még a tokiói olimpia halasztásával - mondta el az InfoRádóban Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség elnöke. A NOB-on óriási a nyomás, a 2021-es…

Nyolc évre eltiltották a román súlyemelő Európa-bajnokot

20.03.28 18:34

A budapesti székhelyű Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) honlapja szerint nyolc évre szóló eltiltást kapott a román Cristina Iovu a doppingellenes szabályok megsértése miatt.

Súlyemelés: elhalasztották az Eb-t és a junior-vb-t

20.03.10 19:25

Két hónappal elhalasztotta a súlyemelő Európa-bajnokságot a koronavírus-járvány terjedése miatt a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) – közölte honlapján kedden a budapesti székhelyű szervezet.

A(z) "Nemzetközi Súlyemelő Szövetség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Súlyemelés: újabb tag lépett ki az Iwf elnökségéből

A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) folytatódó válságának jeleként már a harmadik tag távozott az elnökségből – írja az MTI.

Sport

Súlyemelés: újabb tag lépett ki az Iwf elnökségéből

A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) folytatódó válságának jeleként már a harmadik tag távozott az elnökségből – írja az MTI.

Sport

Motorbalesete után meghalt a magyar olimpikon kajakozó

Dominikán szenvedett súlyos motorbalesetet október 24-én és meghalt Veréb Krisztián olimpiai bronzérmes, többszörös világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes kajakozó – olvasható a a Magyar Olimpiai Bizottság honlapján. Miskolc,…

Sport

Totális káosz, megint elnököt váltottak a súlyemelők

Aján Tamás lemondása óta már a harmadik ideiglenes elnököt nevezte ki a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség.

 

Kategória ajánló