Nemzeti Választási Bizottság hírek

Közélet › Nemzeti Választási Bizottság

Nyilvántartásba vette az NVB a Jobbik Pest megyei listáját

19.09.16 17:48

Találtak 67, korábban érvénytelennek ítélt ajánlást és így már meglett a szükséges 4901 ajánlása a pártnak Pest megyében.

Bajban a Jobbik Pest megyében

19.09.16 17:16

Amennyiben a Nemzeti Választási Bizottság helybenhagyja a Területi Választási Bizottság döntését, akkor Budapest és Fejér megye után Pest megyében sem lehet majd október 13-án a Jobbik listájára szavazni.

Önkormányzat 2019 – Még kérik nyilvántartásba vételüket jelölőszervezetek az NVB-nél

19.08.30 01:37

Bár már hat napja megkezdődött az ajánlások gyűjtése a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint nemzetiségi képviselők választására, még mindig kérik nyilvántartásba vételüket a választáson indulni szándékozó…

Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba az NVB

19.08.16 21:12

Újabb kilenc jelölőszervezetet vett nyilvántartásba a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választására, továbbá 22 jelölőszervezetet a nemzetiségi választásra pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

Az önkormányzati választás sem lesz kamupártmentes

19.08.16 20:58

Újabb kilenc jelölőszervezetet vett nyilvántartásba a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választására, továbbá 22 jelölőszervezetet a nemzetiségi választásra pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). Fotó: MTI/Balázs Attila A…

Népszavazást kezdeményeznek a nyugdíjas szülőknek való jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról

19.08.14 09:16

A nyugdíjasok létbiztonsága, kiszolgáltatottságának csökkentése érdekében négy népszavazási kérdést nyújtott be a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület szerdán a Nemzeti Választási Bizottsághoz hitelesítésre.

A(z) "Nemzeti Választási Bizottság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Nyilvántartásba vette az NVB a Jobbik Pest megyei listáját

Találtak 67, korábban érvénytelennek ítélt ajánlást és így már meglett a szükséges 4901 ajánlása a pártnak Pest megyében.

Közélet

A Brit Munkáspárt új népszavazást írna ki a bennmaradás lehetőségével

Jeremy Corbyn, a legnagyobb brit ellenzéki erő vezetője a Guardianban írt cikkében fejtette ki véleményét. 

Politikus

Koczka Tibor meg akarja oldani Balázsy Péter dilemmáját, kihívja egy nyilvános tévévitára

A Fidesz szombathelyi polgármester-jelöltje egy jelölt jelentkezésére várt, most megkapta.

Közélet

1956 utáni megtorló perek: nincs megállás, igazságot kell tenni

A Kúria, a Legfőbb Ügyészség és a Nemzeti Emlékezet Bizottságának (NEB) vezetői közös szándéknyilatkozatot írtak alá az 1956-os forradalom és szabadságharcot követő megtorlás feltárásáról a Kúria épületében, kedden.

 

Kategória ajánló