Nemzeti Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Nemzeti Színház

Irány a Nemzeti Színház színpada

20.01.17 14:21

A Nemzeti Művelődési Intézet ötödik alkalommal indítja útjára Pajtaszínház Programját. A Rábaközből Dör és Jobaháza után idén BŐ-ART Társulat néven a bősárkányiak állnak színpadra jövő vasárnap a Nemzeti Színházban.

Hosszú beérte Egerszegit

20.01.16 22:28

A Magyar Sportújságírók Szövetsége immár 62. alkalommal írta ki az Év sportolója szavazását, tegnap a Nemzeti Színházban tartották meg a díjátadó gálát.

Trianon nem tudta elpusztítani a magyar nemzetet – Tóth Auguszta a Vasárnapnak

20.01.16 14:01

– Március elején mutatják be a Tizenhárom almafa című darabot. Wass Albert regénye mellett mit szőttek még az előadásba? –...

A legsikeresebb délszláv zenemű érkezik az Erkelbe

20.01.14 12:34

Jakov Gotovac Ero, a tréfacsináló című vígoperájával és Valentina Turcu Halál Velencében című táncelőadásával a budapesti Erkel Színházban vendégszerepel a Zágrábi Horvát Nemzeti Színház.

Hiába izmozott Vidnyánszky, túljártak az eszén

20.01.14 11:44

Megjelent a januári Színház folyóirat. Mivel Vidnyánszky Attila nemrég kijelentette, hogy nem ad többé fotót az újságnak, ezért Forgách András rajzaival illusztrálták a Nemzetiről szóló cikket – írja a magyarnarancs.hu.

A zágrábi Nemzeti Színház vendégeskedik az Erkelben

20.01.12 10:13

Jakov Gotovac Ero, a tréfacsináló című vígoperáját és Valentina Turcu Halál Velencében című táncelőadását mutatja be a Zágrábi Horváth Nemzeti Színház 2020. január 21-én és 23-án az Erkel Színházban. A vendégjáték az Európai Unió…

Elhunyt Felföldi Anikó

20.01.09 14:02

Életének 82. évében elhunyt Felföldi Anikó Jászai Mari-díjas, érdemes művész, a Budapesti Operettszínház örökös tagja. Felföldi Anikó 1938. április 28-án született Budapesten, játszott a Nemzeti Színházban, a kecskeméti Katona József Színházban,…

A(z) "Nemzeti Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Irány a Nemzeti Színház színpada

A Nemzeti Művelődési Intézet ötödik alkalommal indítja útjára Pajtaszínház Programját. A Rábaközből Dör és Jobaháza után idén BŐ-ART Társulat néven a bősárkányiak állnak színpadra jövő vasárnap a Nemzeti Színházban.

Kultúra és szórakozás

A régi szellemben folytatja tovább a Karinthy Színház

Karinthy Márton úgy rendelkezett, hogy lánya, Karinthy Vera mellett Katz Petra és Major Attila ügyvezetők vigyék tovább a Karinthy Színház ügyeit, a művészeti vezető pedig Földes Eszter színésznő lett. A még az alapító igazgató által…

Kultúra és szórakozás

Houstonban is nyert a Lakers

A Los Angeles Lakers magabiztos második félidős játékkal nyert a mérkőzés elején tizenegy ponttal is vezető Houston Rockets otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) szombati játéknapján.

Magyar település

Zárlatos felsővezeték miatt késnek a vonatok

Városföld és Kiskunfélegyháza között az egyik vágány felett zárlatos a felsővezeték, ezért ezen a szakaszon a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek, a szegedi vonalon 10-25 perccel megnő a menetidő.

 

Kategória ajánló