Nemzeti összetartozás napja hírek

Esemény › Nemzeti összetartozás napja

Hétfő éjfélig lehet jelentkezni a trianoni évfordulós videópályázatra

Ma 10:05

Május 25. éjfélig lehet jelentkezni a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága által Trianon századik évfordulója és a nemzeti összetartozás napja alkalmából Milyen jó, hogy itt vagyunk címmel meghirdetett videópályázatra.

Ismerős Arcok: 25 milliót kapott az államtól a stadionavatós zenekar

20.05.21 15:01

Tehetős főszponzort talált magának az Ismerős Arcok nevű zenekar: a Szerencsejáték Zrt. 25 millió forinttal támogatta meg a Nélküled című dallal befutott bandát.

Rudnay Sándor a Szent Korona népeihez szólt

20.05.19 14:22

Rudnay Sándor személye igazi példája a nemzeti összetartozásnak és a nemzeti önbecsülésnek, különösen is Trianon 100. évfordulóján. Esztergom az egész magyar nemzet keresztény identitásának és kultúrájának mérföldköve lett.

Szívbemarkoló videóval emlékeznek Trianonra

20.05.17 09:07

„Összetartoztunk! Összetartozunk!” címmel készítettek kisfilmet a trianoni békediktátum 100. évfordulója és a nemzeti összetartozás napja (június 4.) alkalmából.

Nemzeti Összetartozás Napja – „Milyen jó, hogy itt vagyunk”

20.05.13 14:12

Június 4-e, a nemzeti összetartozás napja alkalmából, az erős magyar közösségek és a nemzeti összetartozás éve keretében fiataloknak szóló videópályázatot hirdet a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága „Milyen jó, hogy itt vagyunk”…

Figyelem: eddig használhatók fel a rezsiutalványok

20.05.13 10:54

Május 31-ig lehet felhasználni a tavalyról megmaradt rezsiutalványokat - hívta fel a figyelmet a Fónagy János, a nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár.

Trianon 100: videópályázatot hirdet a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága

20.05.12 10:31

Június 4-e alkalmából – az erős magyar közösségek és a nemzeti összetartozás éve keretében – fiataloknak szóló videópályázatot hirdet a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága Milyen jó, hogy itt vagyunk címmel.

Történelmünk legsötétebb napja

19.06.08 08:25

Kilenc éve annak, hogy úgy döntöttünk, nemzeti történelmünk legsötétebb napja ne csak lesújtson, hanem erőt is adjon, egymáshoz is emeljen minket – mondta Orbán Viktor a nemzeti összetartozás napján.

A(z) "Nemzeti összetartozás napja" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Hétfő éjfélig lehet jelentkezni a trianoni évfordulós videópályázatra

Május 25. éjfélig lehet jelentkezni a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága által Trianon századik évfordulója és a nemzeti összetartozás napja alkalmából Milyen jó, hogy itt vagyunk címmel meghirdetett…

Közélet

A magyarellenesség rétegei

Az erdélyi magyar ember Trianon óta kénytelen más kódrendszer alapján megélni a mindennapokat.

Közélet

A Lánchíd felújítására ígért kormányzati pénzről beszélt Fürjes Balázs

A Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára megerősítette: biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot.

 

Kategória ajánló