Nemzeti Lovarda hírek

Közélet › Nemzeti Lovarda

Weinhardt Virág nyerte a nagydíjat

20.11.30 11:01

Összevetésben a kiskunhalasi Weinhardt Virág bizonyult a legjobbnak a Budapesten rendezett világkupa legrangosabb versenyszámában.

Így még sosem láthattuk a Budai vár újjászületett épületeit

20.11.19 16:10

Versenydrónnal készítettek bámulatos felvételeket a Budavári Palotanegyed megújulásának aktuális állapotáról! Láthatjuk a megújult Mátyás kutat, az újjáépült Főőrséget és a Csikós udvarban újjáépített Lovardát is. A versenytechnikának…

This is me - Schmidt Anita a felnőtt magyar bajnok

20.11.16 02:58

A koronavírus-járvány második hulláma miatt elmaradt a szeptemberre tervezett díjlovagló országos bajnokság, azaz a Magyar Országos és Fiatal Lovak Bajnoksága, végül azonban október 9–11-én megrendezték az eredeti helyszínen, a Nemzeti…

Díjlovaglás: olasz siker a Gróf Széchenyi István Emlékversenyen

20.08.23 22:07

Roberto Turchetto révén olasz sikerrel zárult a Nemzeti Lovardában rendezett nemzetközi díjugratóverseny legrangosabb vasárnapi száma.

Siker a hazai díjugrató-versenyen!

20.08.20 21:46

Ifjabb Szabó Gábor révén magyar sikert hozott a csütörtöki nyitónap zárószáma a Nemzeti Lovardában zajló rangos nemzetközi díjugrató-versenyen.

Magyar sikerrel zárult a budapesti díjugrató világkupa nyitónapja

20.08.20 20:40

Ifjabb Szabó Gábor révén magyar sikert hozott a csütörtöki nyitónap zárószáma a Nemzeti Lovardában zajló rangos nemzetközi díjugrató-versenyen.

A(z) "Nemzeti Lovarda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Díjugrató vk - Magyar siker a Nagydíjban

Weinhardt Virág révén magyar diadallal zárult a Nemzeti Lovardában rendezett díjugrató világkupa utolsó napjának legrangosabb versenyszáma, a Nagydíj.

Ország

Összeütközött két gépkocsi Balatonbogláron

Két autó karambolozott Balatonbogláron, a Boglári út és a Római utca kereszteződésében. Az esethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Magyar település

Összeütközött két autó Dunavarsányban

Két személyautó karambolozott Dunavarsányban, az 51-es főút és az 510-es út kereszteződésében. A balesethez riasztott szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a gépkocsikat. A mentők is a helyszínen vannak.

Kultúra és szórakozás

Elsőként a Thália Színház nyit a budapesti színházak közül

Május 15-én lesz az Álmomban megcsaltál című vígjáték premierje.

 

Kategória ajánló