Nemzeti Konzultáció hírek

Közélet › Nemzeti Konzultáció

Nemzeti konzultációt indít Komjáthi Imre

21.04.21 12:40

„Nemzeti konzultációt” hirdetett Komjáthi Imre az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedden: megkérte a minimálbéren dolgozókat, írják meg a Facebook-oldalára, egyetértenek-e a szocialisták javaslatával a minimálbér…

Hadházy: Orbán Viktor hazudik az iskolanyitásról

21.04.10 15:16

Hadházy Ákos független képviselő szerint Orbán Viktor hazudik, amikor azt állítja, hogy a nemzeti konzultáció során szavaztak az emberek az iskolanyitás kérdéséről.

Nemzeti konzultációt indított a gravitációról a Kétfarkú Kutya Párt

21.04.04 12:49

„Támogatná-e Ön, hogy a magyar kormány a gravitáció csökkentésével javítson a magyar emberek súlyproblémáin és ezen keresztül az életkörülményein?” – szól az egyik kérdés.

Hadházy Ákos: A miniszterelnök gyakran hazudik a magyarok szemébe

21.04.02 18:04

Az iskolák eszetlen és túl korai nyitása logikusan és szükségszerűen a járvány fellángolásához és ezrek halálához vezethet.

Tállai András szerint 1500 milliárd ember kapott oltást eddig Magyarországon

21.03.20 11:50

„Már több mint 1.500.000 millió ember kapott oltást Magyarországon” - szerepelt a Pénzügyminisztérium államtitkárának Facebook-oldalán megosztott fotón. A posztot azóta törölték.

A(z) "Nemzeti Konzultáció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Adómentes minimálbér - Alternatív nemzeti konzultációt indítanak a szocialisták

Felpörgetné közösségi oldalának forgalmát az MSZP elnökhelyettese.

Tudomány

Enyhülnek a tömegrendezvényekre vonatkozó szabályok

Enyhülnek a tömegrendezvényekre vonatkozó szabályok, növekszik a látogatók megengedett létszáma. Azokban a járásokban, ahol harmadfokú riasztás lesz érvényben (bordó fázis), legfeljebb hat fő vehet részt a rendezvényeken. Ott,…

Politikus

"A NER miatt marad le magyar gazdaság a régióban"

Csaba László közgazdász, egyetemi tanár, akit 2010 után rövidebb ideig Orbán Viktor egyik tanácsadó testületébe is fölkértek, azt mondta, hogy a NER miatt marad le magyar gazdaság a régióban.

Nagyvilág

Németország nem ismeri el az EU-engedéllyel nem rendelkező vakcinával beadott oltásokat

Németországban egyelőre nem ismerik el beutazásnál az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegségtől (Covid-19) védő oltást, ha nem európai uniós (EU-) engedéllyel rendelkező vakcináról van szó - mondta a szövetségi…

 

Kategória ajánló