Németh Zsolt hírek

Politikus › Németh Zsolt

Németh Zsolt: Vissza kell térni a normális állapotokhoz a magyar-ukrán kapcsolatokban

18.10.26 19:43

Németh Zsolt szerint az ukrán hivatalos politika azzal, hogy feszültséget gerjeszt Ukrajna és Magyarország között, egyedül a Nyugattal Ukrajnát szembeállítani akaró Kreml politikájának a céljait szolgálja.

Így emlékezik Budafok-Tétény '56-ra

18.10.19 12:12

A kerületi megemlékezés tervezett programja:9 órakor ünnepi megemlékezés a Szelmann Ház falán elhelyezett 1956-os emléktáblánál, házigazda: László Istvánné, a Nagytétényi Polgári Kör elnöke és Karsay Ferenc polgármester, köszöntőt mond…

Németh Zsolt: Törökország a közel-keleti stabilitás kulcsfontosságú tényezője

18.10.08 19:12

Törökország a közel-keleti stabilitás kulcsfontosságú tényezője, ezért az ország nagy sikere az elnöki rendszer bevezetéséről döntő 2017. áprilisi népszavazás, ugyanis azt követően az új rendszerre való áttérés gördülékenyen ment végbe - jelentette ki…

Fokozott az érdeklődés Közép-Európa biztonsága iránt

18.09.06 19:15

A térség országainak az együttműködésére van szükség ahhoz, hogy a hatalmi érdekek ne gátolják, hanem segítsék a közép-európai nemzetek érdekérvényesítését – mondta Németh Zsolt.

Az uniós struktúráknak a nemzetállamokat kell szolgálniuk

18.09.06 17:54

Az Európai Unió jövőjéről folyó vitában a magyar kormány „kész párbeszédet folytatni az európai intézmények hatáskörének bővítéséről, illetve szűkítéséről” – mondta Németh Zsolt.

Németh Zsolt Vasboldogasszony új polgármestere

18.09.02 21:13

Három független jelölt közül Németh Zsoltot választották vasárnap a Zala megyei Vasboldogasszony polgármesterének – tájékoztatta a település jegyzője az MTI-t. Szita Gabriella elmondta, hogy az időközi választáson a település 470…

A(z) "Németh Zsolt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

V. Németh Zsolt: újabb kuvaszok polgárőröknek

Újabb öt kuvasz kiképzését finanszírozza az Országos Polgárőr Szövetség tavaly indult kutyás szolgálata számára az Agrárminisztérium – közölte a tárca miniszteri biztosa. V. Németh Zsolt elmondta, a magyar kutyafajták, kiemelten…

Politikus

Tisztújítás előtt a Fidesz-közeli médiaholding

Az mfor.hu szerint legfeljebb az önkormányzati választások után várhatók nagyobb átalakítások a KESMA körül, de az alapítvány kuratóriumának megbízatása augusztus végén lejár.

Ország

Csökkent a hazatérni akaró román vendégmunkások aránya

A hivatalos becslések szerint mintegy 4 millió román állampolgár él külföldön.

Közélet

Európa Tanács: Magyarország végrehajtotta az ET korrupcióellenes csoportjának több ajánlását is

Többek között történt előrelépés az ügyészek fegyelmi eljárásának lefolytatását illetően, valamint a pártok finanszírozásának átláthatósága terén – közölte a korrupcióellenes szakértői csoport.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló