Németh Zsolt hírek

Politikus › Németh Zsolt

Németh Zsolt Vasboldogasszony új polgármestere

18.09.02 21:13

Három független jelölt közül Németh Zsoltot választották vasárnap a Zala megyei Vasboldogasszony polgármesterének – tájékoztatta a település jegyzője az MTI-t. Szita Gabriella elmondta, hogy az időközi választáson a település 470…

Németh Zsolt: A magyar diplomácia egyre hangsúlyosabban kezeli a nemzetpolitika kérdését

18.08.09 18:37

Egyidejűleg vannak jelen a román politikában az együttműködésre utaló lépések és a magyarellenes intézkedések – ezt mondta az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke az ECHO TV-ben.

Orbán Viktor a hallgatóság kérdéseire is válaszolt Tusnádfürdőn

18.07.28 10:40

Mi nem megyünk el az Európai Néppártból, onnan csak elzavarni lehet bennünket - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Tusnádfürdőn, ahol előadása után a hallgatóság kérdéseire válaszolt.

Orbán büszke a Soros ellenes kampányra, és nem merné megmondani Merkelnek, milyen menekültpolitikát folytasson

18.07.26 14:43

A határokat meg kell védeni, senkit nem szabad behozni vagy beengedni – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök abban az interjúban, amely teljes terjedelemben a Bild című német napilap honlapján jelent meg csütörtökön.

Versengenek a jövőképek, Magyarország is beszáll a buliba

18.07.17 14:28

Nagyon jelentős időszakban rendezik meg az idei tusványosi szabadegyetemet, akkor, amikor a választás után belpolitikai stabilitás alakult ki, így Magyarország nemzetközi mozgástere kibővült, közben pedig megkezdődött a felkészülés a jövő évi európai…

A(z) "Németh Zsolt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

A lengyel-magyar együttműködést erősítené Németh Zsolt

A lengyel-magyar együttműködés további erősítését szorgalmazta Németh Zsolt Krakkóban.

Politikus

Új szabályozás a fesztiválozók személyes adatairól

Kötelező lesz nyilvántartani a jövőben azok személyes adatait, akik nagyobb zenei rendezvényekre lépnek be – derül ki a Gulyás Gergely, Kocsis Máté fideszes, és Nacsa Lőrinc KDNP-s képviselő által benyújtott…

Ország

Élelmiszeripari innovációs stratégiát dolgozott ki az Agro Food Klaszter

A projektben holland, dán, olasz, francia, spanyol és magyarországi klaszterek vettek részt, Romániát az Agro Food képviselte.

Közélet

Vitályos Eszter: Európa ereje a sokszínűségben rejlik

Az Európa Tanács bizottsági ülését első alkalommal tartják Magyarországon.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló