Németh Zsolt hírek

Politikus › Németh Zsolt

Székely szabadság napja: Szimpátiarendezvényt tartottak Budapesten

20.03.10 21:04

Az eseményen Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke azt mondta, hogy újabb lendületet akarnak adni a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezésnek, amelyet a Székely Nemzeti Tanács (Sznt) indított el.

Jön a Xxiv. Csángó Bál

20.02.20 10:55

A Csángó Bál szervezői a moldvai magyarság létét alapjaiban fenyegető kedvezőtlen társadalmi és gazdasági folyamatokra kívánják felhívni a közvélemény figyelmét.

Értéket őriznek a magyar márkák

19.12.13 09:31

A tájékoztatás, a szórakoztatás mellett az értékőrzés is jelentős szerepet kap az „Arculat és identitás 2. – Vezető magyar márkák tradicionális múlttal és innovatív jelennel” című most megjelent igényes kötetben – fogalmazott az Agrárminisztérium…

Németh Zsolt: a parlamenti diplomácia is egyre hangsúlyosabb

19.12.11 16:58

A parlamenti diplomácia is egyre hangsúlyosabb a magyar-amerikai kapcsolatokban - hangsúlyozta Németh Zsolt, az Interparlamentáris Unió magyar-amerikai baráti tagozatának elnöke az Mti-nek.

Orbáni víziót lengettek be Amerikában, egész Kelet-Európát újjáépítenék

19.12.07 10:34

A határokon átívelő nemzetegyesítés fontosságát hangsúlyozta Németh Zsolt, a magyar parlament külügyi bizottságának elnöke Washingtonban, az amerikai magyarok legnagyobb ernyőszervezetének díszvacsoráján pénteken.

Németh Zsolt: Nyílt levél

19.12.05 19:35

Scruton leantiszemitázása kapcsán még nem került minden a helyére.

A(z) "Németh Zsolt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Székely szabadság napja: Szimpátiarendezvényt tartottak Budapesten

Az eseményen Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke azt mondta, hogy újabb lendületet akarnak adni a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezésnek, amelyet a Székely Nemzeti Tanács (Sznt)…

Politikus

A Fidesz azonnali kizárását kezdeményezik

A felfüggesztett Fidesz azonnali kizárását kezdeményezi a kereszténydemokrata pártcsaládból a dán Konzervatív Néppárt elnöke és európai parlamenti delegációvezetője.

Ország

Vesztegzár alá kerülhet egy Kolozs megyei falu, miután a tejesember megszórta koronával

Emberünk egy teherautó-sofőr, aki március 11-én tért vissza Németországból a Kolozs megyei Révkolostor (Vad) községhez tartozó Csatány (Cetan) faluba. A vonatkozó szabályok értelmében két hetet házi karanténban, mindenkitől…

Közélet

EU: továbbra is garantálni kell az alapvető emberi jogokat

A menekültek emberi jogainak tiszteletben tartására hívott fel az Európa Tanács képviselete és az EU alapjogi ügynöksége.

 

Kategória ajánló