Németh Szilárd hírek

Politikus › Németh Szilárd

Németh Szilárd Tusványoson: Gyurcsányék 18 ezer katonát "eresztettek szélnek"

19.07.24 12:39

A migráció biztonsági kockázat, és biztonság nélkül Európa és az egyes nemzetek elvesznek - mutatott rá Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán újságíróknak nyilatkozva Tusnádfürdőn.

Németh Szilárd: Európa számára a migráció több évtizedre a legnagyobb kihívás lesz

19.07.19 21:06

Európa számára a migráció több évtizedre a legnagyobb kihívás lesz - jelentette ki Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a felvidéki magyar fiatalok legrégebbi hagyományokra visszatekintő nyári rendezvényének, a…

Köpönyegforgatók hava

19.07.15 18:06

Fekete-Győr András mozgalma kapitulált, feladott mindent, amit éveken keresztül ígért követőinek, az alapítóknak, akik jelentős része már máshol – vagy inkább sehol – sem politizál.

Németh Szilárd: Jövőre minden eddiginél több forrás, 616 milliárd jut honvédelemre

19.07.11 10:15

Az államtitkár elmondta: 2002 és 2010 között folyamatosan csökkent a honvédség költségvetése, a hivatásos katonák száma megfeleződött, a fegyvergyárakat felszámolták, megszüntették.

Németh Szilárd bekeményít az állami honvédiskolában történt szexuális fajtalanság miatt

19.07.10 14:26

A Magyar Honvédség intézményeiben semmiféle bántalmazást, megalázást nem tűrnek el, ez ellen a lehető leghatározottabban fellépnek – mondta Németh Szilárd a honvéd középiskolában történtekre, amit a hvg.hu tárt fel. Arra is hivatkozott, hogy…

Németh Szilárd díjazottakat méltatott, majd ránk csapta a telefont

19.07.03 13:56

A honvédelmi államtitkár gratulált a radikális szervezet bebörtönzött aktivistáinak, de erről lapunknak már nem akart beszélni.

A(z) "Németh Szilárd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Németh Szilárd Szegeden: erősödött a migrációs nyomás a déli határon

A téli időjárás ellenére a szárazföld mellett vízen is próbálkoznak a határsértők.

Politikus

Hörcsik Richárd: Családbarát európai politikára van szükség!

A magyar Országgyűlés európai ügyek bizottságának fideszes elnöke elmondta: foglalkozni kell a brit kilépés lehetséges okaival és az egész Európát érintő demográfiai kérdésekkel is.

Közélet

Megerősödött a migrációs nyomás a déli határon

Nagyon megerősödött a migrációs nyomás a déli határon, a téli időjárás ellenére a szárazföld mellett vízen is próbálkoznak a határsértők - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára hétfőn Szegeden.

Közélet

„A magyar határszakaszokon is próbálkoznak a migránsok"

Egyre több migráns érkezik, akik folyamatosan keresik a lehetőséget, hogy bejussanak Európába – mondta Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő szombat este, az M1 aktuális csatornán.

 

Kategória ajánló