Németh Szilárd hírek

Politikus › Németh Szilárd

Megkoszorúzták Zrínyi Miklós szobrát a Hadtörténeti Intézet és Múzeum kertjében

20.05.05 10:04

A Honvédelmi Minisztérium (HM) által közzétett képen Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára és Kovács Vilmos, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnoka megkoszorúzza a négyszáz évvel ezelőtt született Zrínyi Miklós…

Borbély Lénárd helyretette Karácsony Gergelyt

20.05.04 16:19

Karácsony Gergely Csepel belvárosában hajléktalanszállót akart nyitni. „A munkálatokat leginkább éjszaka végezték, hogy ne keltsenek vele feltűnést” – írja Borbély Lénárd.

Németh Szilárd: Karácsony kezdjen érdemi párbeszédet!

20.04.29 12:05

Karácsony Gergely főpolgármester állítsa le az egykori csepeli szakiskola hajléktalanszállóvá alakításának előkészítését – sürgette Németh Szilárd.

Látta már Németh Szilárdot mezítláb táncolni?

20.04.25 14:40

Németh Szilárd 56-ik születásnapja alkalmából osztott meg több fényképet Facebook-oldalán. A képhez annyit írt: "Wild boys!"

A honvédség aktívan segíti a védekezést

20.04.23 12:34

Németh Szilárd a pincehelyi ideiglenes Kapos-híd beemelését követő sajtótájékoztatón hozzátette: a honvédség bizonyította, hogy az emberek számíthatnak rájuk a veszélyhelyzetben. Az MH teljes képességével végzi a határvédelmet, a…

A Honvédség is segít az ivóvízellátásban

20.03.22 15:55

A Magyar Honvédség is segíti a Fővárosi Vízműveket abban, hogy veszélyhelyzetben, különleges jogrend esetén is biztonságos legyen az ivóvízellátás.

A honvédségnek különleges helyzetben is el kell látnia hagyományos feladatait

20.03.11 13:22

Németh Szilárd a legfontosabb tennivalónak a légtérvédelmet jelölte meg, hogy adott esetben a Gripenek tudják teljesíteni a szolgálatot. A "koronavírusos helyzetben" elsődleges feladat a Gripen-pilóták egészségének megőrzése, ennek…

A(z) "Németh Szilárd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

DAC-Slovan: Ifjabb Kmotrík és Németh Szilárd is ott lesz a Slovan kispadjánál

  A Slovan vasárnap délelőtt közölte, hogy elutasították kérelmüket a bajnoki elhalasztására és a DAC-cal sem tudtak erről megegyezni, miután 14 játékosuk koronavírus-tesztje pozitív lett szombaton, és karanténba kellett vonulnia a stáb…

Közélet

Koronavírus: katonák fertőtlenítették a Vasvárit

A Magyar Honvédség katonái is részt vesznek az iskolák fertőtlenítésében. A koronavírus további terjedésének megfékezése, lassítása érdekében az őszi szünetben fertőtlenítik az oktatási és nevelési intézményeket.

Közélet

Koronavírus: katonák fertőtlenítették a Vasvárit

A Magyar Honvédség katonái is részt vesznek az iskolák fertőtlenítésében. A koronavírus további terjedésének megfékezése, lassítása érdekében az őszi szünetben fertőtlenítik az oktatási és nevelési intézményeket.

Politikus

Hadházy Ákos: Nem hazudjuk azt, hogy nálunk csak szentek vannak

A Fidesz nem fair módon versenyez, krumpli van, évi 150 milliárdos kormány-kampány van, rengeteg lopott pénzzel állunk szemben. Interjú.

 

Kategória ajánló