Németh Szilárd hírek

Politikus › Németh Szilárd

A honvédségnek különleges helyzetben is el kell látnia hagyományos feladatait

20.03.11 13:22

Németh Szilárd a legfontosabb tennivalónak a légtérvédelmet jelölte meg, hogy adott esetben a Gripenek tudják teljesíteni a szolgálatot. A "koronavírusos helyzetben" elsődleges feladat a Gripen-pilóták egészségének megőrzése, ennek…

Németh Szilárd: A honvédségnek különleges helyzetben is el kell látnia hagyományos feladatait

20.03.11 13:00

A Magyar Honvédségnek (MH) a koronavírus okozta különleges helyzetből adódó tennivalók mellett el kell látnia a hagyományos feladatait: biztosítani Magyarország függetlenségét, területi integritását, szavatolni a magyar emberek biztonságát -…

Ilyen zakó nincs, és mégis van

20.03.10 09:43

Legszivesebben megkérdeznénk egy stylist, hogy mi a véleménye erről a szörnyűségről, de úgy gondoljuk, magunk is eltudjuk mondani, hogy botrányosan szarul néz ki ez a zakó Németh rezsi Szilárd államtitkáron. A Zsúrpubi vette észre,…

Németh Szilárd: Jó katonákra és jó tisztekre van szükségünk

20.02.18 16:46

Az államtitkár köszönetét fejezte ki a Magyar Honvédség Parancsnokságának és volt vezérkari főnököknek, hogy „jelenlétükkel megtisztelték és emelték Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét”.

Kitüntették Németh Szilárdot

20.02.17 07:19

A Thorma János Múzeumban rendezett Sportgálán adták át a tavalyi év legeredményesebb kiskunhalasi sportolóinak, csapatainak, edzőinek járó városi elismeréseket.

A(z) "Németh Szilárd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Koronavírus-fertőzött a győri polgármester

A fideszes Dézsi Csaba második tesztje lett pozitív, házi karanténba vonul. Ő az első ismert magyar politikus, aki elkapta a vírust.

Közélet

A héten újabb cégeknél jelenhetnek meg a katonák

A honvédelmi miniszter azt mondta, hogy a magyar lakosság örül a katonák megjelenésének a városokban.

Budapest

Fogorvosok sürgősségi beosztása a veszélyhelyzet alatt Csepelen

A veszélyhelyzet időtartama alatt a fogorvosi alapellátás keretében csak sürgősségi ellátás nyújtható! A csepeli fogorvosok sürgősségi beosztását ide kattintva találjátok meg. 

 

Kategória ajánló