Németh Szilárd hírek

Politikus › Németh Szilárd

Senki nem retteg úgy a Soros-tervtől, mint Németh Szilárd

17.10.19 11:32

Németh Szilárd Gödöllőn tartott nemzeti konzultációs fórumot, ahol sok újdonság nem hangzott el, viszont abban biztosak lehetünk, hogy a Fidesz alelnökénél jobban valószínűleg senki nem retteg a világon a Soros-tervtől.

Németh Szilárd: már több mint húszezren kitöltötték az interneten a kérdőívet

17.10.10 06:18

Németh Szilárd azt mondta: nem gondolja, hogy rövid lenne ez a két hét, példaként említette, hogy Csepelen, ahol korábban polgármester volt, tapasztalatai szerint akik már megkapták, ki is töltötték a kérdőívet.

Az MSZP szerint nem Gyurcsány, hanem a Fidesz volt az oka a 2006-os zavargásoknak

17.10.07 11:12

Molnár Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője az ATV tegnapi adásában Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselővel tartott vitájában többek között azt a hazug álláspontját fejtette ki, miszerint a 2006-os zavargások oka nem Gyurcsány Ferenc…

Németh Szilárd 12 aranyköpése a Molnár-vitán

17.10.05 20:26

Németh Szilárd időnként Csubakka-hangokat is adott a Molnár Zsolttal megejtett tévévitán. Önnek melyik a kedvenc bemondása? Szavazzon!

Újabb információk derültek ki a Las Vegas-i merénylővel kapcsolatban

17.10.03 17:18

Stephen Paddock, a Las Vegas-i tömegmészárlás elkövetője kamerákat helyezett el a szállodában és tette előtt nagy összeget utalt át a Fülöp-szigetekre.

A(z) "Németh Szilárd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

„Aki az ünnepet tagadja, a demokráciára mond nemet”

Aki 1956. október 23-a ünnepi voltát tagadja, az a demokráciára és a nemzeti önrendelkezésre mond nemet - emelte ki Gulyás Gergely hétfőn Mezőkövesden mondott, a Fidesz-frakció által az MTI-hez is eljuttatott beszédében. A…

Közélet

Kakaókoncertet adott a Fesztiválzenekar az Őcsényből elzavart menekült gyerekeknek

Fischer Iván meghívta az őcsényieket és azokat a menekülteket is, akiket nem láttak szívesen a településen.

Közélet

Gyilkoltak az IÁ katonái – több száz áldozat

Az Iszlám Állam fegyveresei legalább 128 civilt öltek meg a szíriai el-Karjatein városban az elmúlt három hétben, mielőtt a kormányerők kiűzték őket onnan - közölte hétfőn a szíriai válság fejleményeit nyomon követő Emberi Jogok Szíriai…

Politikus

Vona: Nem érdekel, hogy ki a jobboldali, ki a baloldali

A Jobbik elnöke a Corvin közben ünnepelt október 23-án. Vona Gábor beszédében azt mondta, a legfontosabb dolog most a jelenlegi kormány leváltása, amit összetartozással lehet elérni.

 

Kategória ajánló