Németh Angéla hírek

Politikus › Németh Angéla

Menesztették a XV. kerületi alpolgármestert a meg nem szavazott béremelés után

19.02.27 17:16

Németh Angéla polgármester asszony bizalomvesztés miatt azonnali hatállyal felmentette exfideszes helyettesét, akinek tartózkodása hozzájárult ahhoz, hogy nem fogadták el a kerület költségvetését – és így a közalkalmazotti béremelést sem.

Kétmilliós jutalom: leleplező videó Márki-Zay kegyeltjéről

19.02.05 16:10

Elég nagy botrány tört ki a XV. kerületben azzal, hogy Németh Angéla DK-közeli polgármester kétmilliós jutalmat szavazott meg magának. Időközben videó is született a Márki-Zay Péter által támogatott baloldali polgármester akciójáról – írja az Origo.

A XV. került is elutasította a túlóratörvény alkalmazását

19.01.30 20:31

A Németh Angéla-vezette pesti kerület követte Zuglót és Szegedet, annak ellenére, hogy több kormányhivatal is vizsgálja, szabályos-e a túlóratörvény önkormányzati elutasítása.

A(z) "Németh Angéla" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A szúnyogot nem érdekli, kire szavaztál

Németh Angéla, a XV. kerület ellenzéki polgármestere azt mondja, a szomszédos, fideszes vezetésű kerületekben irtották a szúnyogokat, náluk viszont nem.

Közélet

Kreatív kampány Kecskeméten: az uniós pénz is jól jön a Fidesznek

A Településfejlesztési Operatív Program keretében nagyon sok település nyert 2018-ban tíz vagy százmilliókat a helyi identitás és kohézió erősítésére, azonban néhány példát átnézve elmondható, Kecskemét időzített a legjobban,…

Politikus

Ekkor és ezeken a helyszíneken tartanak a képviselőjelöltek választási utcafórumot Vásárhelyen

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület és a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a lakosokat.

Esemény

A Fidesz elcsalja a választást

Kedves Barátom! Ahogy lassan minden választás előtt, most is felmerült, hogy nincs minden rendben a választási szoftverrel: a hétvégén a jelöltnyilvántartásban lépett fel egy fejlesztési hiba az Nvi szerint. Nem tudom,…

 

Kategória ajánló