Neandervölgyi ember hírek

Tudomány › Neandervölgyi ember

Feltárták az idei év eddigi legnagyobb régészeti szenzációját egy olasz barlangban

21.05.10 07:52

Nem mindennapi felfedezést tettek egy Rómához közeli olasz barlangban – írja a Player. Az olasz kulturális miniszter, Dario Franceschini szerint hamarosan az egész világ erről fog beszélni. Egy biztos: még a szakemberek szája is tátva maradt.

Egy csoport neandervölgyi ember maradványaira bukkantak rá Olaszországban

21.05.09 07:10

A térség egyik legnépesebb populációjára találhattak rá. Az olasz kulturális miniszter, Dario Franceschini jelentette be, hogy kilenc neandervölgyi ember maradványát találták meg egy Rómához közeli barlangban„Rendkívüli felfedezésről…

Hátborzongató tömeggyilkosság nyomait találták meg egy 6 ezer éves horvát sírban

21.03.11 15:14

Válogatás nélkül gyilkolták le mintegy hatezer évvel ezelőtt azt a 41 embert, akiknek maradványait egy tömegsír őrzi a mai Horvátország területén – állapította meg egy horvát, osztrák és amerikai szakemberekből álló kutatócsoport, amely genetikai…

Biden leősemberezte a texasi vezető gondolkodásmódját

21.03.04 08:45

„Az utolsó dolog amire most szükségünk van, ez a neandervölgyi gondolkodás” – mondta az amerikai elnök arra reagálva, hogy Texasban enyhítenek a korlátozásokon.

A neandervölgyi ember génjeivel súlyosabb lehet a koronavírus-fertőzés

20.09.30 19:52

A tudósok kimutatták, hogy az Európában, Ázsiában és Amerikában elő mai emberek DNS-ének mintegy két százaléka a neandervölgyi embertől származik.

A(z) "Neandervölgyi ember" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Kilenc neandervölgyi ember maradványát találták meg

A maradványokat Róma és Nápoly között félúton, a tengerparton fekvő Guattari-barlangban fedezték fel.

Tudomány

Kilenc neandervölgyi ember maradványát találták meg

A maradványokat Róma és Nápoly között félúton, a tengerparton fekvő Guattari-barlangban fedezték fel.

Ország

Programok természet-imádóknak és gazdálkodóknak!

Az emberek egyre inkább olyan természetközeli kikapcsolódási lehetőségeket keresnek, mint amilyenek például a tihanyi Levendula Hetek programjai, a Naplás-tó kilátójának szépségei, vagy a Nemzeti Parkok érdekes látnivalói.

Nagyvilág

Rizikósabb a műtét a koronavírus-fertőzés után

A posztoperatív halálozás és a tüdőszövődmények kialakulása is nagyobb eséllyel bír, ha a műtétet megelőző hat héten belül gyógyult ki valaki a betegségből - írja az Infostart.

 

Kategória ajánló