Navracsics Tibor hírek

Politikus › Navracsics Tibor

Élő adásban cáfolta Orbán szavait Navracsics

20.01.10 16:46

A fogva tartási körülmények miatt megítélt állami kártérítések kifizetésével kapcsolatban.

Durvul a fideszes belharc, Deutsch Tamás válogatott jelzőkkel szállt bele Navracsics Tiborba, aki nemrég finoman bírálta a kormánypártot

20.01.08 16:04

Szépen alakulnak az erőviszonyok a Fidesz egyre látványosabb belharcában. Hol Lázár János, hol G. Fodor Gábor, hol Navracsics Tibor nyilatkozik egy merészet pártjáról, utóbbit pedig már nem hagyta szó nélkül Deutsch Tamás. 

Deutsch durván kiosztotta Navracsicsot

20.01.08 12:44

„Én nagyon karmolom a korábbi üzengetős helyett a sejtelmes, szomorú, kicsit sértett, kényszeredetten mosolygó és nagyon okos, de titokzatos új Navracsics Tibor szerepet” – írja Facebook-oldalán a Fidesz EP-képviselője.

Elégedetlen politikusok, akik változást sürgetnek a Fidesz politikájában

20.01.08 09:26

Lázár János után Navracsics Tibor is változást sürget a Fidesz politikájában. A volt uniós biztos szerint a következő egy évben eldől a Fidesz és a kormány sorsa. Navracsics úgy véli, sok múlik azon, hogy képesek-e a korrekcióra. A fideszes…

Kormánybiztossá nevezték ki Navracsics Tibort, a Juncker-féle Európai bizottság magyar tagját

19.11.30 19:16

Kormánybiztossá nevezték ki Navracsics Tibort, az Európai Unió volt  oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztosát – derül ki a Magyar Közlöny friss számában megjelent kormányhatározatból. A politikus az Európa Kulturális…

Navracsics Tibort kormánybiztosnak nevezték ki

19.11.30 18:31

Navracsics Tibor az Európa Kulturális Fővárosáért felelős kormánybiztos teendőit vállalta el 2021. november 30-áig – írja a vehir.hu.

A(z) "Navracsics Tibor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Karanténba vonult a Fidesz parlamenti képviselője

Boldog István közösségi oldalán arról számolt be: felesége pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért a biztonság kedvéért ő maga is karanténba vonult.

Megye

Férfi kézi BL: a Veszprém kikapott otthon az Aalborgtól

A veszprémiek legutóbb tavaly szeptemberben veszítettek tétmeccset hazai környezetben.

Közélet

Orbán Viktor újabb nagy feladattal bízta meg Kovács Zoltánt

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár már nemcsak a vadászati világkiállítás, hanem a eucharisztikus kongresszus kormánybiztosa is.

 

Kategória ajánló