Navracsics Tibor hírek

Politikus › Navracsics Tibor

Orbán: Az Európai Parlament megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását

17.10.19 17:42

Bizonyos kérdésekben aggasztó az álláspontok különbözősége a visegrádi országok és az Európai Bizottság között, ennek dacára eredményes volt a szerda esti munkavacsora a brüsszeli testületet vezető Jean-Claude Junckerrel, van rá esély,…

Szijjártó: nem értek egyet Navracsics Tiborral

17.10.13 12:27

A külgazdasági-és külügyminiszter az Európai Bizottság magyar tagjának kijelentésére reagált az ATV-ben, aki szerint nincs Soros-terv és a Bizottságban sem beszélnek ilyenről.

Navracsics máshogy gondolja, mint Orbán

17.10.06 19:00

Navracsics Tibor szerint az Európai Bizottság nem politikai, hanem jogi érvek mentén alakítja ki álláspontját a jogszabályokkal kapcsolatosan.

Fideszes uniós biztos: csak kampányfogás a Soros-terv

17.10.03 10:57

Navracsics Tibor, a Fidesz politikusa és uniós biztosa pár napja a HírTV-nek mondta el, mit gondol a magyar kormánypártok által Soros-tervnek nevezett jelenségről.

A(z) "Navracsics Tibor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
David Evangelista - Regional President and Managing Director - Special Olympics Europe Eurasia, Heinz K. Becker - Member of European Parliament, Luciano di Fonzo – Education-  Audiovisual and Culture Executive Agency (EACEA)Tibor Navracsicstp1tp2tp3tp4tp5tp6tp7tp8

Kapcsolódó témák

Közélet

Több mint 100 millió eurót küld az EU a szudáni válság kezelésére

Több mint 100 millió eurót hagyott jóvá hétfőn az Európai Bizottság a szudáni humanitárius válság enyhítésére.

Közélet

Polgári tanács veszi át Rakka közigazgatását

Polgári tanács veszi át Rakkának, az Iszlám Állam egykori szíriai fellegvárának a közigazgatását - közölte csütörtökön Omár Allús, a testület egyik vezető tagja a dpa német hírügynökséggel.

Nagyvilág

Brüsszel elleni kampánybeszédet tartott Orbán 1956 emlékére

A miniszterelnök szerint a globalizmus erői feszegetik ajtóinkat, és azon dolgoznak, hogy magyarok helyett „homo brüsszelicust gyúrjanak belőlünk”. Képek és videók a megemlékezésről.

Közélet

Gomba veszélyezteti „minden almafák atyját” Nagy-Britanniában

A nottinghami egyetem kampányt szervezett a több mint 200 éve ültetett, a brit nemzeti identitás és konyhaművészet jelképének számító almafa megmentésére.

 

Kategória ajánló