NAV hírek

Gazdaság › NAV

Mindenkinek készít szja-bevallási tervezetet a NAV

20.01.28 10:43

A NAV mindenkinek elkészíti szja-bevallási tervezetét, akiről kifizetői, munkáltatói adattal rendelkezik: legyen munkavállaló, őstermelő, áfa fizetésére kötelezett magánszemély vagy akár egyéni vállalkozó. A változásokról, a teendőkről, a határidőről és az…

Kocsmákban, borászoknál is vizsgálódnak a NAV revizorai a héten

20.01.27 09:43

A NAV baranyai munkatársai ezen a héten is folytatják a takarítók ellenőrzését a megyeszékhely oktatási és egészségügyi intézményeiben.   Pécsett, Mohácson, Komlón, Villányban, Siklóson és Szászváron, a vendéglátóhelyeken, a szőlő- és…

Fegyver lapult a szőnyeg alatt Röszkén

20.01.27 09:10

A NAV munkatársai egy osztrák autó ellenőrzésekor egy gázriasztó lőfegyvert és 195 lőszert találtak Röszkén.

Nagy razzia volt a bulinegyedben

20.01.27 07:39

A BRFK a társszervekkel közösen a tavalyi évhez hasonlóan ismét ellenőrzést tartott péntek éjjel több belvárosi szórakozóhelyen, és azok környékén.

Harminc tonna hamis ruha

20.01.25 15:37

Több mint százezer hamis ruhadarabot és 30 ezer pár cipőt foglalt le tavaly a Nav. A hamisítványok társadalmi hasznot hajthatnak, a hatóság ugyanis bizonyos feltételek mellett a rászorulóknak ajánlhatja fel.

Rekordmennyiségű heroint találtak a pénzügyőrök Röszkén

20.01.23 08:38

Rekordmennyiségű, több mint 22 kilónyi heroint találtak a pénzügyőrök egy brit autóban Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (Nav) csütörtökön az Mti-t.

A(z) "NAV" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Brexit – mi változott?

Az Egyesült Királyság 2020. február 1-jén kilépett az Európai Unióból (EU) és 2021. január 1-jén elhagyta az EU vámunióját is, ezért a magyar kereskedők, vállalkozások és állampolgárok is jelentős változásokat tapasztalhatnak a…

Életmód

Ukrajnában ítélhetik el a cigit csempésző volt szocialistát

Ukrajna nem ajánlotta fel Magyarországnak a büntetőeljárás lefolytatását Legény Zsolt,

Gazdaság

SZJA-mentesség: havi 45-50 ezer forint maradhat a fiataloknál

A dolgozó fiatalok 2019-ben az összes foglalkoztatott durván 6,4 százalékát tették ki. Alig tudni részleteket, de összeszedtük, mennyien és mekkora kedvezményre számíthatnak.

Gazdaság

SZJA-mentesség: havi 45-50 ezer forint maradhat a fiataloknál

A dolgozó fiatalok 2019-ben az összes foglalkoztatott durván 6,4 százalékát tették ki. Alig tudni részleteket, de összeszedtük, mennyien és mekkora kedvezményre számíthatnak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló