NATO hírek

Közélet › NATO

Újabb magyar katonákat küldenek Afganisztánba

Tegnap 19:43

Koszovóba is kiküldenek további 100 magyar katonát, így ott már 500-an lesznek. Magyarország 170 további katona telepítéséről döntött, ezzel egyharmadával növeli katonáinak számát a NATO misszióiban – közölte Szijjártó Péter Brüsszelben,…

Magyarország egyharmadával növeli katonáinak számát a NATO misszióiban

Tegnap 19:33

Magyarország 170 további katona telepítéséről döntött, ezzel egyharmadával növeli katonáinak számát a NATO misszióiban - közölte Szijjártó Péter Brüsszelben, a NATO-tagországok külügyminisztereinek egynapos tanácskozását követően szerdán.

Németh Szilárd: A honvédelmi képesség növelése a cél

Tegnap 15:19

Magyarország szuverenitásának védelme érdekében szükség van az állampolgárokra, éppen ezért a potenciális hadkötelesek korhatárát 40-ről 50 évre emelték – jegyezte meg az államtitkár.

Orbán ráprüszkölt Párizsban Macronra?

19.11.19 19:43

„Macron drámai fordulata” – ezzel a címmel írt kommentárt a Der Standard ban Paul Lendvai. Megállapította: Macron a váratlan külpolitikai külön útjaival egyre nagyobb ingerültséget, sőt, közfelháborodást vált ki két héttel a NATO-csúcs és a katonai…

A Nato-főtitkár megbeszélést tervez a francia államfővel a szövetség jövőjéről

19.11.19 15:04

Jens Stoltenberg Nato-főtitkár kedden bejelentette, hogy a jövő hét folyamán Párizsba utazik, és egyeztet Emmanuel Macron francia elnökkel.

Schiffer kegyetlenül kiosztotta Cseh Katalint

19.11.15 10:40

A Momentumk EP-képviselője azt kérte az amerikai kongresszustól, hogy a NATO vállaljon szerepet a magyar jogállamiság normáinak kikényszerítésében. Schiffer András, az LMP egykori társelnöke egy nagyon másképp látja és ennek a…

Orbán: Bevándorlásellenes politika kell, magyart csak magyarral lehet pótolni

19.11.14 15:49

Magyarország 2026-ra juthat el oda, hogy a hadserege regionális konfliktusokban a NATO nélkül is képes biztosítani a magyarok biztonságát, mondta Orbán.

A(z) "NATO" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Stoltenberg: A szövetségesek nélkülözhetetlennek tartják a NATO-t biztonságuk szempontjából

A Nato külügyminiszteri találkozóján döntést hoztak arról, hogy a világűrt műveleti hadszíntérré nyilvánítják a légtér, a szárazföld, a tengerek területei és a kibertér mellett – közölte a Nato főtitkára.

Ország

Újból Szégyenkezhetünk Orbán Miatt Az Eu-ban!

Lengyel, magyar – két jó barát, együtt vétózza az Eu jogállamiságát. Vétózott Magyarország az Eu-ban: ne legyenek a jogállamisághoz kötve az uniós pénzek. A tagállamok szerettek volna közös álláspontot arról, hogy az Európai Bizottság…

Ország

Kaliforniában tesztelik az első, teljesen elektromos amerikai buszt

FlixBus már 2018-ban elindította a világ első távolsági viszonylatban működő e-buszát Franciaországban és Németországban.

Ország

Orban hangsúlyozta, hogy ő nem Orbán

Ludovic Orban román miniszterelnök finoman elhatárolódott névrokonától Orbán Viktortól az Európai Néppárt zágrábi kongresszusán - írja az Azonnali.

 

Kategória ajánló