NASA hírek

Tudomány › NASA

Nagyon sok pénzt ad a NASA annak, aki rájön, hogyan lehet sötétben áramot termelni

20.09.30 18:01

Hosszabb távon is folytatná a küldetéseket a Holdon a NASA, azonban ehhez valakinek rá kell jönnie, hogyan lehet biztosítani az energiaellátást az akár két hétig is tartó éjszakák során.

Kilőtték a 7 milliárd forintba kerülő új NASA űrvécét

20.09.29 20:31

A Nemzetközi Űrállomáson telepítik a különleges űrvécét, amelynek a fejlesztésére nagyjából 7 milliárd forintnak megfelelő összeget költött el a NASA.

Tom Cruisenak nincs lehetetlen küldetés, dátumot kapott világűrbe való kilövése

20.09.29 09:31

Tom Cruisenak nincs lehetetlen küldetés, dátumot kapott világűrbe való kilövése A NASA, mint ahogy azt korábban is megerősítette, valóban együtt fog dolgozni Tom Cruise-al egy űrben játszódó filmen, ezzel segítve elő az első olyan filmet, amit…

Újabb részleteket tett közzé a NASA a 2024-es holdra szállásról

20.09.23 06:25

Az amerikai űrhivatal frissítette az Artemis-programjáról szóló tervezetét, amellyel az első nőt és a következő férfiakat szeretnék eljuttatni a Holdra négy év múlva.

Horrorisztikus: már a világűrből is látszanak a kaliforniai erdőtüzek

20.09.22 21:16

A Nasa Aqua nevű műholdja szeptember 15-én készített felvételt az Egyesült Államokról. Ezen jól kivehetőek a nyugati parton tomboló tüzek füstje, valamint több trópusi vihar és ciklon is.

Komoly feladat előtt a NASA űrhajósai: Estée Lauder termékeket kell videózniuk!

20.09.21 09:13

A NASA űrhajósai az eddigi, minden bizonnyal “legkomolyabb” feladatukra készülhetnek: a hónap végén akár 10 üveg új Estée Lauder bőrápoló szérum indulhat el az űrállomásra, amelyekről az asztronautáknak majd csinos felvételeket kell…

Friss jégre bukkantak a Szaturnusz Enceladus holdján

20.09.19 20:28

A 2007-ig szolgáló Cassini űrszonda infravörös felvételeinek részletes elemzése után a csillagászok jég jelenlétére utaló jeleket és bizonyítékokat találtak az Enceladus északi féltekén.

A(z) "NASA" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Amiről senki sem beszél: asztronauták, akik elvesztek a világűrben

Egyesek tagadják a létezésüket, ám túl sok a terhelő bizonyíték.

Ország

Egy új törvénymódosítás lehetővé teheti, hogy kivégzőosztaggal végezzenek halálbüntetést az USA-ban

Az amerikai igazságügyi minisztérium csendben elfogadott egy jogszabály-módosítást, amely már nem írja elő szövetségi szinten, hogy halálos injekcióval végezzék el a halálbüntetést, így lehetőség nyílhat akár…

Közélet

Gyorsan ráakadtak az internet nyomozói a monolit fémtömbre

A fémtömb eredete továbbra is ismeretlen, eddig senki sem jelentkezett, hogy ő állította volna fel az oszlopot a marsbélinek tűnő tájon.

Közélet

Bolygós rövidhírek: decemberben érkezik az aszteroidakőzet

Szerző: Marcu András Idén december 6-án érkezik a japán Hayabusa-2 űrszonda által szállított kőzetminta. A Ryugu kisbolygóról származő mintát egy tároló fogja eljuttatni a Földre, amely a tervek szerint Ausztráliában fog földetérni. Az űrhajó…

 

Kategória ajánló