Naperőmű hírek

Gazdaság › Naperőmű

72 energiatermelő 229 milliót nyert naperőműprojektre

20.05.07 05:37

Főként a lebonyolítás és a levont következtetések szempontjából van jelentősége az első magyar megújuló energia tendernek. A megújulóáram-termelés támogatására kiírt METÁR-pályázat tapasztalatai pozitívak – de van még mit finomítani a…

Megújuló energiaforrást hasznosító erőmű épülhet Fejér megyében

20.04.28 08:07

Sikeresen zárult a megújuló energiaforrások felhasználásával történő villamosenergia-termelés támogatását célzó első Metár tender. Fejér megyében egy hulladéklerakóból származó gázt hasznosító erőmű nyert el támogatást.

Elektromos tűz volt a létavértesi naperőműben

20.04.22 10:16

Debrecenben egy lehasadt faág miatt, Vámospércsre avartűzhöz riasztották a tűzoltókat.

Fenntarthatósági kezdeményezéseket mutatott be az Emirates a Föld Napján

20.04.22 10:02

Az Emirates a Föld Napja alkalmából bemutatta fenntarthatósági kezdeményezéseit, a légitársaság egyebek mellett lecseréli az egyszer használatos műanyag eszközeit, naperőművet épít és fellép az orvvadászat ellen. 

Függőleges napelemeket állítanak az Alpokban

20.04.20 08:14

Több mint 1200 darab napelem modult fognak telepíteni 2 100 méteres tengerszint feletti magasságban, egy gát déli oldalán. Az EWZ közműcég tervei szerint a létesítmény még idén el fog készülni.

Megéri Csernobilban napelemparkot építeni?

20.03.25 08:49

Az 1986-os csernobili katasztrófáról már mindenki hallott, de arról, hogy az ukrán vezetés mit készül a területtel tenni tán csak kevesek hallottak.

A(z) "Naperőmű" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

72 energiatermelő 229 milliót nyert naperőműprojektre

Főként a lebonyolítás és a levont következtetések szempontjából van jelentősége az első magyar megújuló energia tendernek. A megújulóáram-termelés támogatására kiírt METÁR-pályázat tapasztalatai…

Gazdaság

A kertészeti ágazatnak is jut a milliárdos támogatásból

Mintegy hatvanmilliárd forintnyi beruházás valósulhat meg a jövőben a kertészetekben az Agrárminisztérium múlt héten bejelentett rendkívüli támogatási programjának köszönhetően.

Top magyar cég

Innovatív rollertöltő, virtuális malacpersely – Győzteseket hirdetett az MVM EDISON

Elektromos rollerek indukciós töltőállomásai, egy fiatalokat megcélzó bankolást, megtakarítást új szintre emelő alkalmazás, valamint a blockchain alapú megújuló energia közösségi finanszírozását lehetővé tevő megoldás állhatott…

Tudomány

Jócskán felülmúlta a várakozásokat a Zöld Kötvény sikere

A befolyó források kizárólag zöld beruházásokra, például a közlekedés zöldítésére vagy az energiahatékonyság javítására használható fel.

 

Kategória ajánló