Nánási Pál hírek

Ismert személy › Nánási Pál

Nánási Pál a rajongásig szereti Ördög Nórát

20.12.14 09:25

Nánási Pált teljesen lenyűgözte Ördög Nóra tánctudása. Szombaton zárult a Dancing with the Stars műsora, amely több meglepetést is tartogatott. A...

Új üzlettel álltak elő Ördög Nóráék a balatoni bolt mellett

20.12.10 08:56

A műsorvezető és családja tovább bővítették balatoni üzletük portfólióját, az ünnepekre való tekintettel az interneten is beszerezhetőek a Nekem a Balaton termékei.

Nánási Pál kiállt Tóth Andi mellett a támadókkal szemben

20.12.08 09:56

A Nánási család idén is kiadott egy karácsonyi dalt, amelyben Tóth Andi és a Lóci játszik zenekar kapott szerepet. Csakhogy az énekesnőt sok támadás érte emiatt.

Nyiss egy új világra! – Elindult a Samsung Galaxy Z Fold2 legújabb kampánya

20.11.25 10:08

A Samsung új kampányában Nánási Pál készít lenyűgöző, magazinokba illő fotókat Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel márkanagykövetekről a Galaxy Z Fold2 készülékkel. A kampány bemutatja, hogy a…

Ördög Nóra házasságáról vallott

20.11.21 10:07

Ördög Nóra és Nánási Pál 12 éve vannak együtt, 10 évvel ezelőtt házasodtak össze. Ördög Nóra most elárulta, milyen a házassága.

A(z) "Nánási Pál" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Visszavonják a balatoni kikötőpályázatot

A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) igazgatósága kezdeményezi a társaság döntéshozó testületeinél a 11 vitorláskikötő üzemeltetésére kiírt pályázat visszavonását. Amennyiben az igazgatóság döntését a felügyelőbizottság is…

Kultúra és szórakozás

Könyv készül a megdöbbentő fotósorozatból

Kalmár János szobrászművész elkezdte fotózni a kihalt, éjszakai Budapestet, munkái hamarosan könyv formájában is megjelennek. Az inspirációról, a városról és természetesen a fotózásról beszélgettünk vele.

 

Kategória ajánló