Nánási Pál hírek

Ismert személy › Nánási Pál

Hatalmas bejelentést tett Ördög Nóra a közösségi oldalán

21.05.08 18:04

Ördög Nóra és Nánási Pál közösségi oldalán jelentette be, hogy a mai napon már az új helyükön, a csücsökben várják a látogatóikat szeretettel Balatonakarattyán. 

Nagy lépésre szánta rá magát Ördög Nóra

21.03.30 05:49

Ördög Nóra és Nánási Pál egy lakóautóval járta az országot, a két gyerek is velük tartott.

Kiutálhatják Ördög Nóráék kisboltját

21.03.22 11:58

Szórakoztató podcast hírek a legérdekesebb filmekről, televíziós- és streaming csatornák választékából, a színházi életről, könyvekről, és a kulturális életről.

Ördög Nóráék új üzlete bisztróként is üzemelhet - Megmutatták az új helyet

21.03.15 16:10

Át kellett költöztetni Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltját, mert zavarta a lakókat a sok autó. Az új hely viszont akkora, hogy a pár azon gondolkodik, akár bisztróként is üzemelhetne.

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra és Nánási Pál, hatalmas az öröm

21.03.12 11:49

A pár az Instagramon jelentette be a nagy hírt: új széria indul a YouTube csatornájukon, ahol a rajongók Ördög Nóra és Nánási Pál mindennapjaiba tekinthetnek be.

Előkerültek Nánási Pál cuki gyerekkori fotói

21.03.08 20:49

Nánási Pál és Ördög Nóra alaposan összezavarták a rajongóikat, amikor gyermekkori fotókat osztottak meg a közösségi oldalukon.

A(z) "Nánási Pál" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Hatalmas bejelentést tett Ördög Nóra a közösségi oldalán

Ördög Nóra és Nánási Pál közösségi oldalán jelentette be, hogy a mai napon már az új helyükön, a csücsökben várják a látogatóikat szeretettel Balatonakarattyán. 

Ismert személy

Ördög Nóráék egyelőre büfékocsiban várják a vendégeket Akarattyán

Vészesen közeledik az üdülési szezon, de a Nánási család kisboltjának a költöztetése még nem fejeződött be.

Magyar település

Ma életbe lép az új vasúti menetrend: beindul a balatoni szezon?

A MÁV-Start már nemcsak a vakáció idején, hanem előtte egy hónappal sűríti a Balaton partjához tartó járatokat: mától a nyári menetrend kezdetéig, június 19-ig előszezoni menetrend szerint közlekednek a vonatok Budapest és a Balaton…

Kultúra és szórakozás

Benedeknek életre kel a Lego a keze alatt

Lampert Benedek gyermekkorunk kedvenc játékából a legóból varázsol hihetetlen fotókat és videókat. Esős nap, Budapest panorámája, vagy csak a messzi messzi galaxis? A fiatal fotós bármelyiket megvalósítja miniatűr…

 

Kategória ajánló