Nagykövet hírek

Politikus › Nagykövet

Komoly elismerést kapott a magyar nagykövet

Ma 09:59

Két nemzetközi kitüntetéssel is elismerték Bogyay Katalin tevékenységét az ENSZ-ben a világszervezet megalapításának évfordulója alkalmából.

Diktátort neveztek ki az WHO jószolgálati nagykövetének

17.10.21 15:01

A posztot Zimbabwe diktátora, Robert Mugabe kapta meg - az Egészségügyi Világszervezet döntését senki nem érti, ugyanis egy olyan emberre bízták az afrikai kontinens egészségügyének felrázását, akinek uralkodása alatt országában soha…

Gépkocsi mint a teljesség műalkotása

17.10.20 17:50

Az Alfa Romeo tegnapi sajtórendezvényén bemutatták a márka magyarországi nagyköveteit is.

Becsületrenddel tüntették ki Cristian Mungiut

17.10.20 11:08

A kitüntetést Franciaország bukaresti nagykövete adta át az Arany Pálmával kitüntetett román filmrendezőnek.

Trumpnak nem sikerült teljesítenie a legfontosabb választási ígéretét

17.10.19 23:36

Mégis marad az Obamacare Amerikában - annak ellenére, hogy Donald Trump elnök egyik legfőbb választási ígérete elődje egészségbiztosítási rendszerének eltörlése volt.

Hadviselés volt - Amerikai politikus az elnökválasztási orosz manipulációról

17.10.19 18:42

Hadviseléssel ér fel a tavalyi elnökválasztási folyamatba történt orosz beavatkozás az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete szerint. Nikki Haley nagykövet a volt republikánus elnök, George W. Bush által alapított Bush Intézet szervezésében tartott…

Mexikói befektetőket is Debrecenbe csalogathat a város adottsága

17.10.19 18:06

Debrecen – Diplomáciai látogatásra érkezett csütörtökön David Najera, Mexikó rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, akit hivatalában fogadott Papp László, Debrecen polgármestere.

Az új Duna-híd alapkőletétele

17.10.17 20:45

A dél-komáromi Monostori erőd Dunai bástyája előtt került sor az új komáromi Duna-híd létesítésének nyitórendezvényére, amelyen a két ország miniszterelnöke, Orbán Viktor és Robert Fico mondott ünnepi beszédet. Az eseményen több száz…

A(z) "Nagykövet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Átadta megbízólevelét az Észt Köztársaság új budapesti nagyköveteÁtadta megbízólevelét az Észt Köztársaság új budapesti nagyköveteÁtadta megbízólevelét az Észt Köztársaság új budapesti nagyköveteÁtadta megbízólevelét az Észt Köztársaság új budapesti nagyköveteFrance Label Education díj (2)France Label Education díj (3)France Label Education díj (12)France Label Education díj (13)France Label Education díj (14)France Label Education díj (15)

Kapcsolódó témák

Közélet

Komoly elismerést kapott a magyar nagykövet

Két nemzetközi kitüntetéssel is elismerték Bogyay Katalin tevékenységét az ENSZ-ben a világszervezet megalapításának évfordulója alkalmából.

Ország

Hamilton csapattársa érzi a fejlődést, de messze még a vége

Valtteri Bottas számára újabb dobogó nélküli hétvégét hozott az USA Nagydíj, de úgy nyilatkozott, hogy egyértelműen sikerült előrelépnie az elmúlt futamokon látott önmagához képest.

Nagyvilág

Washington megbünteti a mianmari vezetést

Büntetőintézkedéseket foganatosít az amerikai kormány Rangun ellen a rohingja kisebbség elleni erőszak miatt - jelentette be Washingtonban hétfőn a külügyi szóvivő.

Politikus

Még egy évig nem lesz új amerikai nagykövet Budapesten?

Hónapokig, de lehet, hogy még egy évig sem lesz utóda Colleen Bell amerikai nagykövetnek Budapesten - mondta az atv.hu-nak egy magas rangú kormányzati politikus. Tavaly karácsonykor még azt remélték, hogy egy "Trump-rokon"…

 

Kategória ajánló