Nagy István hírek

Politikus › Nagy István

Kihirdették a tartós vízhiányos időszakot

20.04.21 15:01

A belügyminiszter kihirdette az úgynevezett tartósan vízhiányos időszak kezdetét, amellyel életbe lépnek a vízkészletjárulékkal kapcsolatos speciális szabályok - írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Új piacokat is nyerhetünk a válság alatt

20.04.20 11:38

A koronavírus okozta válságban a magyar élelmiszer-gazdaság új piacokat is nyerhet, ezért is fontos, hogy életben tartsuk a most kritikus helyzetbe került ágazatokat – mondta a Világgazdaságnak Nagy István agrárminiszter.

Várják a balatoni termelői piacok a vásárlókat

20.04.19 10:46

A Balatonnál is nyitva maradtak a kistermelői piacok, de az is előfordult, hogy a bezárás után némelyik hely újranyitott- írja a Magyar Nemzet.

Újabb könnyítéseket jelentett be az agrárminiszter

20.04.14 11:37

Nagy István köszönetet mondott a magyar gazdatársadalomnak és az élelmiszeriparban, a kereskedelemben, valamint a logisztikában dolgozóknak, hogy teszik a dolgukat.

Müller Cecília: tovább nőtt hazánkban az azonosított betegek száma, minden korcsoportban van fertőzés

20.04.14 11:19

Változatlanul igaz, hogy elsősorban az időseket és a krónikus megbetegedésekben szenvedőket érinti legjobban a fertőzés – közölte az operatív törzs keddi tájékoztatóján Müller Cecília. Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta, hogy tovább nőtt…

Az agráriumot célzottan segítő jelentős döntések születtek

20.04.14 11:12

Az agrárium sem marad ki a gazdaságvédelmi csomag intézkedéseiből. Nagy István agrárminiszter adott részletes tájékoztatást a mezőgazdasági szereplők megsegítéséről.

A(z) "Nagy István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Elkezdődtek a balatonfüredi borheteket

Megnyitották a balatonfüredi borheteket, a rendezvényen a borászok támogatását célzó 1,8 milliárd forintos támogatási csomagot jelentett be Nagy István agrárminiszter.

Gazdaság

Nagyvállalatokkal közösen dolgoznak az agrár startupok

Folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara inkubációs programja; 2020 szeptemberében indul a második NAK TechLab inkubátor, amely egyedülálló lehetőség arra, hogy a startupok vezető nagyvállalati partnerekkel dolgozzanak…

Gazdaság

Óriási gyilkos darázs tartja rettegésben Amerikát: a szúrása halálos lehet

Egy hónapig vadásztak az Egyesült Államok északi részén megjelent ismeretlen rovarra, míg végre csapdába ejtették. Semmit nem tudnak róla, csak hogy a mérge rendkívül erős. A washingtoni agrárminisztérium emberei ejtettek…

Nagyvilág

Mi változott a magyar fitnesztermekben a koronavírus után?

Sokat hallottunk róla, hogyan élték meg a vendéglátósok a koronavírust. De mi a helyzet az edzőtermekkel, amelyek hivatalosan ugyan nyitva tarthattak, mégsem volt igazi forgalmuk a karantén alatt?

 

Kategória ajánló